Christiano Ronaldo kao novo lice TAG Heuera

| Fashion |

Cristiano Ronaldo pridružuje se TAG Heueru!

TAG Heuer, svjetski lider u prestižnim i high-end kronografima , ponosno je objavio potpisivanje dugoročnog partnerstva sa svojim novim Brand Ambasadorom  - nogometnom superzvijezdom Cristianom Ronaldom!

Dvostruko nagrađivan Zlatnom loptom (Ballon d’Or) za najboljeg nogometaša svijeta, kapetan portugalske reprezentacije i Real Madrida - Cristiano Ronaldo pridružio se drušvu slavnih Tag Heuerovih Brand Ambasadora poput Cameron Diaz i Leonarda DiCapria, tenisačice Marie Sharapove, šampiona Formule 1 Jensona Buttona, svjetskog prvaka u rellyu Sébastiena Ogiera I drugih.

Tag Heuerovi ambasadori bili su i Brad Pitt i Uma ThurmanTiger Woods I brojna legendarna imena Formule 1 – od Ayrtona Senne do Kimi Räikkönena, Fernanda Alonsa, Sebastiana Vettela i Lewisa Hamiltona.

“TAG Heuer je najbolji u svom poslu”, rekao je Ronaldo“I takav je već vise od 150 godina. Niti jedan luksizni brend nema ovako snažne veze sa vrhunskim sportom. Istovremeno - nevjerojatno glamurozan, a ujedno - poseban I nekonvencionalan brend. Mogu reći da Tag Heuer I ja dijelimo iste životne odrednice : potpuno promijneti postojeću igru, srušiti sve granice I nametniuti nova - svoja pravila. Iznimna je cast biti dio takvog  snažnog I “pionirskog” nasljeđa.”

“Cristiano snažno I potpuno predstavlja Tag Heuerovu filozofiju”, rekao je Tag-ov CEO Stéphane Linder i nadodao : “Kao i TAG Heuer i Cristiano teži perfekciji i gura sebe I svoje granice jače I dalje od bilo koga iz svoje branše. Ovo je prvi put da ulazimo u svijet nogometa I ne može biti bolje nego da to napravimo uz Cristiana te tako otvorimo novi trend I novi način povezivanja sa svojim fanovima.Sportovi su naša tradicija jer dijelimo iste vrijednosti : samodiscipina I motivacija, rušenje granica I nikada ne odustati. Tag Heuer je usko povezan sa sportovima još od 1920 godine kada je postao službeni mjerač vremena na Olimpijskim igrama. Od 1928.g. mjerimo vrjeme na skijaškim utrkama, a od 1970.g. I na Formuli 1 I jedriličarskim regatama.Dodajući ovom nizu sportova I nogomet, a posebno uz ikonu ovog sporta – Cristiana Ronalda – nevjerojatno je uzbudljivo!”