Charlie ima novu kampanju za proljeće/ljeto 2021.

| Fashion |

Nepresušan imaginarij Charlie _ Mare Milin, donosi najnoviju modnu poslasticu. Kampanja Proljeće _ Ljeto 21 predstavljena je kao modni editorijal, jer je Loredana zaljubljenik u modne editorijale s konceptom, a Mare Milin je autorica nebrojenih editorijala pamtljivih po svom izričaju. Maksimalno pročišćeni vizuali podcrtavaju Charlijev stav u predstavljanju ove kolekcije.

Charlie SS21 _ Dream On

Bijela kao neprikosnovena boja ljeta, apostrofira ljetna predimenzionirana odijela sa prošivima na neočekivanim mjestima, hlače obrubljene žicom za formiranje rubova, ležerne asimetrične kombinezone, prozirne jakne i lepršave haljine s plastificiranim fotografijama iz prethodnih kampanja. Crna je u kontrapunkt ulozi te ostavlja snažan dojam iako se radi o gotovo identičnim komadima.

Charlie SS21 _ Dream On

Charlie lice SS21 utjelovljuje nestvarna Niko Matičević, koja istovremeno zrači vanvremenskom ljepotom. Makeup potpisuje Simona Antonović, a za frizuru je zaslužna Ana Čala Višnjić, odnosno Studio Mila. Charlie vizija za ljeto je jasna, prepoznatljiva i vizionarska. U očekivanju boljih vremena, preostaje nam samo sanjati. Sve fotografije kampanje možete pogledati u našoj galeriji.