CAP i FHR: Što nas očekuje na domaćim modnim manifestacijama?

| Fashion |

CAP i FHR: Što nas očekuje na domaćim modnim manifestacijama?

Dok smo pri kraju svjetskih tjedana mode, polako se zagrijavamo za sezonu domaćih modnih manifestacija. Krećemo s Cro A Porterom, a zatim slijedi Fashion.hr, dok nas od 20.-22.11. očekuje i domaći tjedan mode, točnije Fashion Week Zagreb.

Ovu sezone Schwarzkopf Cro A Porter Departure vodi vas na jedinstveno modno putovanje koje se ne zaboravlja; Zračna luka Zagreb (hangar Croatia Airlines) postaje modna pista koje će sve prisutne ostaviti bez daha. Po prvi put Schwarzkopf Cro A Porter posebno se ističe i činjenicom da je to prvi modni projekt u Hrvatskoj pod visokom pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr.sc. Ive Josipovića, čime Cro a Porter još jednom dobiva potporu u svojim nastojanjima promocije i razvoja modne i kreativne industrije te dizajna u Republici Hrvatskoj, ali i u jačoj afirmaciji prema izvozu modne odjeće proizvedene u RH. Ovosezonska kampanja oduševila je na prvu, a rad je Viktora Drage i Mladena Šarića. Osim fotografija Schwarzkopf Cro A Porter prati uzbudljiva video kampanja koju potpisuje studio Ploha.

Cro A Porter Departure

Ovosezonski, Schwarzkopf Cro a Porter održat će se od 1. – 4.10.2014. na čak dvije lokacije:

1) Schwarzkopf Cro A Porter AVANTGARDE _1.10.2014.@ Muzej automobila Ferdinand Budicki u sklopu kojeg će svoje kreacije predstaviti: XD XENIA DESIGN, VEDRANA MASTELA, ETNA MAAR, MARIO VIJAČKIĆ, MARIE RAZ, EVEN EaST, SPIRIT BY T.B.

2) Schwarzkopf Cro A Porter DEPARTURE_2. – 4.10.2014 @ Zračna luka Zagreb u sklopu kojeg će svoje kolekcije predstaviti: NEBO, ANAMARIJA ASANOVIĆ/ MARIPOSA by Kristina Bradač, TATJANA PANTOŠ, ARILEO, LOKOMOTIVA, SONJA LAMUT, TWINS by Begović&Štimac, IVANMAN, MATIJA VUICA + gosti iznenađenja.

"Moda je igra. Izlaz iz vlastite sjene. Pritom, u igri, često otkrivamo drugo ja. Bilo da ste dobro odigrali ili ne, efekt je gotovo uvijek zapanjujući.", ovim riječima ekipa Fashion.hr-a uvodi nas u najavu za ovosezonski Perwoll Fashion.hr Modna priča, igra boje i sjene kao njezinog antipoda samo je uvod u igru koja će se odvijati na modnoj pisti u sklopu nadolazećeg Fashion.hr-a od 14. do 18. listopada u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma. Ovosezonsku kampanju odradio je Franjo Matković, a Vinko Filipić ju je i pojasnio; "Koncept izlaženja iz sjene za koji smo se odlučili u ovoj kampanji zapravo opisuje karakter cijelog našeg projekta jer je FASHION.HR dosad otkrio i lansirao niz novih dizajnerskih talenata, te se konstantno raznim aktivnostima trudimo publici demistificirati i približiti modu“.

Fashion.hr održat će se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a nove kolekcije pokazat će svima dobro poznati dizajneri: Branka Donassy, Robert Sever, Aleksandra Dojčinović, Ivica Skoko, eNVy room, Marina Design, Martina Felja, Ana Maria Ricov, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie design, Ivana Barač, Vesna Sposa, 2B Boris Banović te mlade snage Morana Krklec, Marija Kulušić, Coded Edge, Obekei, Hedra design by Ana Jagić, i pobjednica natječaja LIFT Ana Bogdan. Svi ljubitelji mode mogu očekivati i goste iznenađenja.

CAP i FHR: Što nas očekuje na domaćim modnim manifestacijama?
Fashion.hr