Calvin Harris je i službeno najseksi DJ na svijetu!

| Fashion |

Armani ima novo zaštitno lice koje nam se čini prilično poznato i tako seksi!

Kao jedan od najplaćenijih DJ-a u industriji, Calvin Harris nikada nije privlačio pažnju na temelju svojeg izgleda. Ali talijanski brend ga je "ulovio" i postavio kao zaštitno lice za svoju proljeće/ljeto 2015. kampanju Emporio Armani linije satova i naočala.

Calvin Harris je oličenje modernog, dinamičnog muškarca koji je sposoban privući velike mase ljudi svojom glazbom i energijom," rekao je Giorgio Armani te dodao: "On nije model po prirodi čime je stvorio još veću ljubav i jaču povezanost s publikom."

S obzirom na to da je ovo Calvinova prva velika modna kampanja, zapanjujuće je kako se lako uživio u ulogu manekena. Na svom Twitter profilu, 30-godišnji DJ objavio je "behind-the-scenes" fotografije sa snimanja. Sudeći po jednoj slici, na kojoj je bez majice, jasno nam je da Calvin provodi svoje kvalitetno vrijeme u teretani.

“Nevjerojatno je raditi s gospodinom Armanijem i cijelim njegovim Emporio Armani timom. Osjećam afinitet prema brendu i jako sam dugo obožavatelj njihovih dizajna.", rekao je Calvin o njihovoj suradnji.

Emporio Armani kampanja biti će službeno objavljena u siječnju, a do tada uživajte u njegovim seksi fotkama u našoj galeriji!