C&A predstavio novu kolekciju - temelj ljeta 2021. je lan

| Fashion |

C&A ljetna kolekcija

Nijedan stajling nije kompletan bez onog najvažnijeg - kvalitetne tkanine. Upravo ona omogućava uživanje u odjeći, ali i mogućnost nošenja omiljenih komada tijekom nekoliko sezona.  Za razliku od jednokratnog trenda koji biste možda mogli nositi jednom ili dvaput. Upravo to je poruka ovogodišnje modno održive priče modnog brenda C&A koji je svoju prekrasnu, prirodom inspiriranu kolekciju predstavio uz čašu Kutjevo Rosé Premium vina u Campingu Plitvice.

C&A ljetna kolekcija

U kolekciji Breezy Linen, koju su među prvima vidjele i glumice Mirta Zečević i Anita Matić Delić, te model Ana Lea Janžić, dominiraju temeljni odjevni predmeti napravljeni od Europskog lana koji se naziva održivim materijalom. Razlog je vrlo jednostavan - ne koristi se GMO sjeme, za uzgoj koristi se vrlo malo sintetičkih gnojiva i pesticida. Biljke se gotovo i ne moraju zalijevati jer uspijevaju i uz natapanjem samo kišom.

C&A ljetna kolekcija

Kako nositi C&A lanene kombinacije u svim situacijama, koje će vam pomoći da se osjećate kao da ste na odmoru i u trenucima kad vas 'lomi stres svakodnevice' pokazala je  stilistica Alma Premerl Zoko koja je iz kolekcije odabrala lan u dvije najpopularnije boje ovog proljeća - crvenoj boji cigle i zelenoj. Uz lanene hlače, košulje i haljine savršeno se kombiniraju i brojni C&A detalji - od slamnatih šešira, sunčanih naočala, marama, obuće pa sve do finih mekanih dekica i košara saveznika za lijep piknik u prirodi. Za posebne prigode i radni ritam tu je dominantna baby plava - posebno odijela, haljine i traper kojeg upravo u C&A potražite u skladu s vlastitom građom tijela.

C&A