Veličanstvena Burberryeva high-tech prodavaonica u Londonu

| Fashion |

Burberry Regent Street London

Nakon dvije godine renovacije, konačno je otvorena Burberry prodavaonica na mondenoj Regent Street u Londonu. Slučajno ili ne, svoja je vrata otvorila netom prije početka London Fashion Weeka, a osim odjećom i obućom koja ostavlja bez daha, ova prodavaonica posebna je i po tome što je prepuna multimedijalnih sadržaja.

CEO kuće Burberry Angela Ahrendts objasnila je kako: “kad uđete kroz vrata prodavaonice, ulazite u našu web stranicu, u Burberry svijet Live”. Luksuzna usluga uključuje futurističku tehnologiju na ekranima, digitalno oglašavanje na podovima te pametnu radio-frekvencijsku identifikaciju koja pruža audio-vizualni sadržaj na odabranim predmetima koji u sebi imaju mikročip. Normalim riječnikom to znači da kad uzmete određeni predmet iz Burberry asortimana i dođete do ekrana u trgovini ili uđete u kabinu za presvlačenje, moći ćete dobiti sve informacije o tom specifičnom proizvodu.

Prodavačice imaju neizostavan iPad kako bi što jednostavnije unijeli vaše podatke, pratili vašu kupovinu i pomogli vam u odabiru onog što vam najbolje odgovara. Prodavaonica se proteže na nevjerojatnih 4,000 četvornih metara, a osim standardnog asortimana za žene, muškarce i djecu, svaki tjedan organizirat će glazbene, filmske, kazališne i umjetničke programe.

U nastavku vam donosimo dobrodošlicu u 121 Regent Street od samog Christophera Baileya, te video o tijeku radova na ovoj uistinu veličanstvenoj prodavaonici.

Christopher Bailey o 121 Regent Street
Dobrodošli u 121 Regent Street