Burberry klasika u novom ruhu

| Fashion |

Burberry jesen/zima 2013.

Nova Burberry kolekcija prikazana jučer na tjednu mode u Londonu zapravo je inspirirana klasičnim komadima kuće Burberry i Christinom Keller. Cijela kolekcija zasnovana je na djevojci koja je u šezdesetim umalo srušila britansku vladu, ali i imala neriješene poslove s britanskim i ruskim špijunima. Iako ni sam Bailey nije siguran koliko su zapravo bili prisni odnosni između ove mlade dame i ovog branda i sam je prokomentirao:„Ako to možete zamisliti zajedno, onda sigurno funkcionira dobro.

Burberry jesen/zima 2013.
Burberry jesen/zima 2013.

Bailey je na pistu poslao veliki broj modela čija je odjeća rezultat igre krojevima, materijalima i klasičnim siluetama šezdesetih, pomiješanih s paletom boja poput bijele, crne, bež i crvene. Sve je začinio sa uzorcima i nova hit kolekcija koja će se naći u ormarima fashionistica diljem svijeta je predstavljena. Djevojke su nosile balonere i modne dodatke prekrivene raznim životinjskim uzorcima, ali i motivima srca koje su malo koga ostavili ravnodušnim. Metalik detalji nisu zaobišli ni ovu kolekciju, pronalazeći svoje mjesto na struku, kao i ramenima i džepovima balonera.

Gužva u prvom redu Burberryevih revija nešto je na što smo odavno navikli, a na jučerašnje predstavljanje kolekcije stigle su Kate Beckinsale, Miroslava Duma, Olivia Palermo, Freida Pinto, Rosie Huntington - Whiteley, Rita Ora, Tinnie Tempah i mnogi drugi. U galeriji pogledajte cijelu kolekciju.

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley