Brooklyn Beckham postao zaštitno lice nove Reserved kampanje!

| Fashion |

Brooklyn Beckham, zgodni i talentirani ljubitelj sporta, već je nekoliko puta zasjao na naslovnicama prestižnih magazina Man About Time i New York Times T Magazine, a Reserved je prvi brend koji ga je angažirao kao zaštitno lice za svoju kampanju. Prema uzoru na svoje poznate roditelje, Victoriu i Davida Beckhama, koji predstavljaju brojne svjetske brendove, Brooklyn je postao zaštitno lice posebne linije proljetne kolekcije brenda Reserved pod nazivom „Volcano Explosion“.

Snimanje nove Reserved kampanje održano je u Londonu, a projekt je vodio Kacper Kasprzyk, poljski fotograf koji je radio za magazine Harper's Bazaar, Dazed & Confused i Vogue Paris. Njegov impresivan portfelj uključuje mnoge slavne klijente, a neki od najpoznatijih su Gucci, Hermes i Burberry. Za YFL kampanju brenda Reserved odabrao je tinejdžerski duh.

Brooklyn Beckham postao zaštitno lice nove Reserved kampanje
Brooklyn Beckham postao zaštitno lice nove Reserved kampanje

Brooklyn Beckham je zaštitno lice posebne linije Reserved proljetne kolekcije pod nazivom „Volcano Explosion“ koju odlikuje spoj sportskog stila s modnim. Linija je dizajnirana za ljubitelje avantura, aktivnog načina života i adrenalina, a bazirana je na jedinstvenom dizajnu inspiriranom sportom. Ono što ovu kolekciju čini posebnom su jednostavni krojevi, intenzivne boje i grafički uzorci. Uzbudljivoj vibri linije pridonose živi detalji poput perforiranih dijelova odjeće, elemenata s čipkom i 3D uzoraka. Linija uključuje košulje i majice, kao i unikatne pulovere s ušivenim detaljima te modernim cargo hlačama. Cijela kolekcija utjelovljuje udobnost i urbani stil kombiniran sa sportskim duhom.

Reserved YFL kampanja i linija „Volcano Explosion“ s Brooklynom Beckhamom bit će lansirane u proljeće 2015. godine.

Brooklyn Beckham postao zaštitno lice nove Reserved kampanje
Brooklyn Beckham postao zaštitno lice nove Reserved kampanje