Boris Banović predstavlja lookbook za svoju aktualnu kolekciju

| Fashion |

2B Boris Banović

Boris Banović predlaže što odijenuti ovoga ljeta. Kolekcija za proljeće/ljeto 2B Boris Banović, sačinjava muške i ženske odjevne kombinacije od najkvalitetnijih materijala, namjenjenim svim zaljubljenicima u modu. Najnoviju kolekciju nosit će svi oni koji žele da budu zapaženi po prepoznatljivom stilu.

2B Boris Banović
2B Boris Banović

Brend pod nazivom „2B Boris Banović“ njeguje klasičan i retro stil, modernog dizajna.

Odjeća sačinjena od najkvalitetnijih materijala i najfinije izrade je namjenjena izrazitim individualcima, koji znaju šta žele i koji su spremni da to svojim stilom i pokažu. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća poslovnim i samosvjesnim ženama i muškarcima, koji se ne moraju dokazivati, već imaju svoje mjesto u društvu. Autor je inspiraciju za svoj modni izričaj pronašao u londonskoj modnoj sceni, užurbanom životu američkih gradova, ali i u ležernosti tropskih destinacija.

2B Boris Banović
2B Boris Banović

Fotografije potpisuje Dorijan Kljun, a u ulozi modela našli su se Nikola Zorotović, Antonyo Kokorić, David Vukas, Ivan Tokmadžić i Mario Perčić. Make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy, a kosu Keti Topčić za American Crew

2B Boris Banović
2B Boris Banović