Blake Lively: Nova modna ikona?

| Fashion |

Blake Lively: Nova modna ikona?

Kada je prošlu srijedu glumica Blake Lively zakoračila na crveni tepih u Cannesu bilo je jasno da je nova zvijezda rođena - barem u modnom smislu. Nosila je predivnu Gucci Premiere bordo haljinu s otvorenim leđima i prorezom, dok je look upotpunila skupim nakitom, minimalnim make upom i razbarušenom pletenicom. To nije bio prvi put da je zasjala u večernjem izdanju, no kada se pojavila drugi dan u sirena looku u Chanel haljini, a zatim i u crno bijeloj haljini Gucci Premiera bilo je jasno da se nešto promijenilo. Djevojka koja je dosad koketirala sa seksipilnom odjećom izgledala je i dalje seksi, ali i elegantno i zrelo.

Najveći pečat na njen stil svakako je ostavila uloga Serene van der Woodsen u seriji Gossip Girl pa smo je često mogli u takvim izdanjima vidjeti i izvan seta. Iako je njena odjeća u seriji naprosto fantastična, toliko je ona i neprikladna za evente koje posjećuje mlada hollywoodska zvijezda. Time želimo reći da se Blake prečesto pojavljivala u seksi mini haljinama s previše otvora, obožavala je dubok dekolte (a voli ga i danas!) i igrala se s jakim bojama, uzorcima, materijalima i detaljima.

Često smo je znali vidjeti u haljinama koje djeluju jeftino, no ono što ju je uvijek izvlačilo je prirodna ljepota i vrlo pozitivna aura koja svakom njenom looku daje jedan opušten ton; Kosa joj je nerijetko savršeno raščupana, ima minimalno šminke i velik osmjeh. U drugu ruku, zaista je znala istaknuti se hrabrim modnim odabirima koji imaju jedan elegantan, ali vrlo mladenački prizvuk, ili pak u toaletama koje podsjećaju na stari Hollywood u jednom modernom twistu. Po izboru haljina, rekli bismo da najviše voli modnu estetiku brendova Marchesa, Chanel i Gucci, no viđena je i u Versaceu, Zuhairu Muradu i mnogim drugima. 

Kako god bilo, Blake Lively je djevojka na koju ćemo ubuduće još više obratiti pozornost i nadamo se da će nas nastaviti oduševljavati svojim modnim kombinacijama. Do njenog sljedećeg outfita pogledajte neke od njenih najboljih izdanja u našoj galeriji.

Blake Lively: Nova modna ikona?
Blake je zasjala u Cannesu