Blair Waldorf prekrasna je u Elie Saabu

| Fashion |

Svi željno iščekujemo vidjeti hoće li na kraju Chuck Bass i Blair Waldorf završiti zajedno i živjeti sretno do kraja života. Zadnja sezone popularne serije Tračerica konačno je krenula i malo više od pola godine nas dijeli od finalnog raspleta. Svakodnevno imamo prilike vidjeti fotografije sa snimanja pa nismo mogli ne primijetiti uvijek savršeno dotjeranu Leighton Meester u prekrasnoj haljini Elie Saaba.

Elie Saab couture proljeće 2012

Leighton je uhvaćena zajedno sa svojom svježe udanom kolegicom iz serije Blake Lively kako na snimanju "Gossip Girla" čavrlja u Central Parku. Leighton je na sebi nosila divnu svijetlo plavu Elie Saab couture haljinu iz kolekcije proljeće 2012. Haljina s dugim rukavima prekrivenom cvjetnim laticama i šljokicama sa širokom rezanim izrezom i istaknutim strukom u kombinaciji Blair Waldorf iskombinirana je tijarom u grčkom stilu te tirkiznim naušnicama.

Moramo priznati da malo zavidimo Leighton jer nam se čini kako ima najbolji posao na svijetu u sklopu kojega ima prilike nositi ovakve prekrasne haljine.
Čini se kako svi obožavaju dizajn Elie Saaba jer sličnu haljinu nosila je i Katy Perry na dodijeli Grammy nagrada početkom ove godine.