Avangarda i šarenilo treće večeri Cro-A-Portera

| Fashion |

XD Ksenija Design

Treću večer Cro-A-Portera svoje modne vizije prikazalo je čak osam dizajnera pa smo tako vidjeli sljedeće kolekcije: XD Xenia Design, Etna Maar, Madame Demode, DesignSpirit by T.B., Borna & Fils, Linea Exclusive, Anamarija Asanović i Hippy Garden. Revije su došli pogledati Jelena Rozga, Josipa Lisac, Ivana Šundov, Vanja Halilović, Judita Franković, Renata Sopek i brojni drugi.

XD Ksenija Design
XD Ksenija Design

Prvi dio večeri otvorila je avangardna XD Xenia Design koja je prikazala kolekciju u svojstvenom joj crnom koloritu koju su ovoga puta razbile nijanse plave, ružičaste i bijele boje. Naš favorit svakako su sjajni prugasti komadi koje je dizajnerica sjajno uklopila u svoju viziju XD žene.

Etna Maar
Etna Maar

Dizajnerica brenda Etna Maar, Andrijana Subotić Pjajčik pokazala je uzbudljivu kolekciju dnevnih komada s pomakom. Predivna pletenina i ovoga puta bila je najbolji dio kolekcije, a uz Etna Maar i ova zima će biti topla i pomalo mračna.

Madame Demode je predstavila bajkovitu kolekciju u crno bijelim tonovima. Asimetrični krojevi i zanimljivi printovi nikako nisu mogli proći nezapaženo, a dizajnerica Viktorija Vržesnevskaja još je jednom dokazala kako joj ne nedostaje odvažnosti ni mašte.

Spirit by T.B.
Spirit by T.B.

Tomislav Bahorić sinoć je publici predstavio pretežno crnu kolekciju punu asimetričnih komada upotpunjenih džepovima i zatvaračima. Revija Spirit by T.B. tako je i zatvorila prvi, avangardni dio treće večeri Cro-A-Portera.

Borna&Fils
Borna&Fils

Borna Rajić i njezin brend Borna&Fils na pistu Cro-A-Portera unijelii su dašak folklora iz raznih dijelova svijeta poput Južne Amerike, Španjolske, Tirola i Hrvatske. Neobični detalji poput pompona i papiga na vrhu glave modela obilježili su ovu kolekciju, a ta kraj je dizajnerica predstavila svoju viziju mladenke, odjevenu u odijelo.

Linea Exclusive
Linea Exclusive

Linea Exclusive ove sezone prikazala je potpuno monokromatsku kolekciju sastavljenu uglavnom od glamuroznih haljina upotpunjenih pokojim svjetlucavim detaljom. Seksipila ni ove sezone nije nedostajalo, pa smo vidjeli mnoštvo čipkanih detalja i zanimljivih proreza. Styling je upotpunjen šeširima i dioptrijskim naočalama, za koje smatramo da su bile višak.

Anamarija Asanović
Anamarija Asanović

Anamarija Asanović sinoć je prikazala kolekciju u svom prepoznatljivom stilu te na pistu poslala modele u ženstvenim haljinama, suknjama, bluzama i topovima u crvenoj i kraljevsko plavoj boji, te sitnim printevima koji su nas oduševili. I Anamarijini modeli su imali zanimljive ukrase na glavi, koji su nažalost već previše puta viđeni.

Hippy Garden
Hippy Garden

Za kraj večeri bila je zadužena Đurđica Vorkapić koja stoji iza modnog brenda Hippy Garden, koja je predstavila veoma glamuroznu kolekciju sastavljenu od dugačkih haljina, lepršavih košulja, odličnih kombinezona i seksi kožnih komada. Svakako jedna od boljih kolekcija Hippy Gardena u posljednje vrijeme!