Arileo predstavlja modnu kampanju za jesen-zimu 2014./15.

| Fashion |

Modni brand Arileo koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom predstavio je modnu kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2014./15.

Kao i uvijek, kaputi i kombinezoni i dalje su imperativ modnog studia Arileo koji se svake sezone reinterpretiraju u novom ruhu s modernim detaljima poput kopči ili dugmadi. Kombinezon kao kraljica njihovog dizajna i ove sezone nosi lice ženstvenosti kojem je udahnuta nova nota elegancije s naglašenim predimenzioniranim ovratnikom.

Koloristički Arileo i dalje štuje prave zemljane tonove, dok boja vina savršeno se upotpunjuje u njihovu jesensku viziju.

Svijet avijatičara 40-tih godina ispričan u ruhu Arilea. Voluminozne bombarderske jakne širokih ovratnika i ravnih linija pretvorene su u ženstvene kapute i pelerine bordo ili sivih nijansi sa zlatnim detaljima. Odijelo mehaničara pretočeno u elegantne kombinezone, košulje i suknje s kontrastnim detaljima u boji ili zlatnim ukrasima koji su već prepoznatljivi za Arileo.

Cijela kolekcija, kao i sve prethodne je u konstantnom istraživanju kroja, koji je ostao nenametljiv, a opet inovativan i dizajnerski.