Anthony Avangard lansirao svoju prvu kampanju

| Fashion |

Jedan od najtalentiranijh hrvatskih mladih dizajnera Antun Aščić, koji stoji iza brenda Anthony Avangard lansirao je svoju prvu kampanju za kolekciju „Oxygen “ za sezonu proljeće/ljeto 2016 koja je predstavljena na netom završenom Schwarzkopf Cro A Porteru.

Anthony je inspiraciju pronašao u sportu i događajima kao što je Univerzijada 1987 što cijeloj kolekciji daje retro prizvuk. Dobiveni rezultat je spoj plivača, skejtera i nogometaša. Kroz kolekciju su provučene i neke druge inspiracije kao što su sloboda, autobiografija, degradacija, bunt i navijači iz predgrađa koje su pomiješane sa šarmom, humorom i ironijom.

Kombinacijom dezena naglašava humor dok grafičkim motivima aludira na ironiju. Kolekcija je bazirana na pamučnim materijalima, mrežicama, muslinu i eko koži. Krojevi su jednostavni i sportski, a udobnost je na prvom mjestu. Perfektno izrađeni ruksaci i zanimljive čarape samo su dio iz kolekcije koji osvajaju na prvu. U suradnji s njemačkim brendom Endurer nastali su i dizajnerski longboardovi koji su zaokružili priču ovog mladog dizajnera.

Za odlične analogne fotografije zaslužna je Vlatka Fuego, make up potpisuje Karla Zelić, a zaštitna lica su Kris Čaćić, Patrik Cvetko (AK Models), Rikard Škegro (AK Models), Oliver Vučković (Sonic Models) i Dario Dunaj.