Američka modna kompanija Trendcy ulaže u mlade nade hrvatskog modnog dizajna

| Fashion |

Trendcy, interaktivna modna platforma

Svima nam je poznato kako su start-up kompanije u svijetu sve uspješnije, popularnije i sve interesantnije investitorima. Tako je prije dvije godine pokrenuta i jedna zanimljiva modna start-up kompanija, Trendcy koja je online platforma za predstavljanje i prodaju mladih dizajnerskih imena, modnih kuća i brandova. Ono što je posebno zanimljivo je da su američki buyeri upravo u domaćim hrvatskim dizajnerima prepoznali ogromnu količinu kreativnosti.

Trendcy je tako ove godine prepoznavši talent i volju mladih dizajnerica Ana-Marije Kralj i Mirjam Krajine koje stoje iza mladog modnog brenda Kralj & Krajina koji je svojom drugom kolekcijom još jednom osvojio publiku i modnu kritiku, odlučio poduprijeti mladi domaći dizajn sponzoriravši proizvodnju i promociju ove netom prikazane na Dreft Fashion Weekz Zagreb samostalne kolekcije za sezonu jesen/zima 2014.

Trendcy, interaktivna modna platforma
Trendcy, interaktivna modna platforma

Osim podrške mladim modnim nadama Trendcy se odlično uklopio u cijelokupnu strategiju Dreft Fashion Weeka te je pomoću svoje platforme u Zagreb doveo etablirane strane dizajnerske brendove Maison Marquise iz Budimpešte i The Wandering Collective iz Barcelone koji su također svojim kolekcijama ostavili publiku itekako zadovoljnu.

Trendcy je modna start-up kompanija osnovana 2012. godine u San Franciscu, službeno globalno lansirana ranije ove godine. U svega pet mjeseci na Trendcyu možete kupiti odjeću i modne dodatke od preko stotinu modnih dizajnera iz više od dvadeset i šest zemalja diljem svijeta među kojima je i osam dizajnera iz Hrvatske a to su: Kralj&Krajina, Hippy Garden, Aleksandar, Twins, Kate Almighty, Vain, Olja and JA by Jelena Aleksić.  

Trendcy, interaktivna modna platforma
Trendcy, interaktivna modna platforma

Ono što je posebno zanimljivo i što ovoj modnoj platformi osigurava uspjeh u budućnosti je da se na nju može prijaviti svaki modni dizajner, brand ili modna kuća i to trenutno besplatno, što globalno otvara ogromne mogućnosti i za Trendcy i za brojne mlade dizajnere diljem svijeta koji sada svoju odjeću bez problema mogu distribuirate u sve kuteve svijeta.

No, Trendcy nije samo online platforma za prodaju mladih dizajnera, oni su zapravo interaktivna digitalna modna platforma koja spaja kupce, dizajnere i velike robne kuće, ali i podupire mlade kreativne dizajnere diljem svijeta i daje im globalni prostor za njihovo predstavljanje. Osim što dizajneri uz Trendcy dobivaju svoj globalni online dućan, Trendcy dizajnerima na njihovoj stranici osigurava globalni PR, povezuje ih s bloggerima, profesionalcima u modnoj industriji, tvornicama, kao i većim modnim i ronim kućama. Sigurni smo kako će uskoro na Trendcyu osvanuti još veliki broj naših domaćih dizajnera koji će iskoristiti brojne koristi ove zanimljive platforme.

Trendcy, interaktivna modna platforma

Ono što Trendcy čini posebnim za kupce je balansirani miks domaćih i stranih, mladih i etabliranih dizajnera odjeće, cipela, nakita i modnih dodataka. Osim što svojim kupcima pruža odličan izbor kvalitetnih artikala Trendcy nastavlja podržavati mlade dizajnere i otkrivati nove talente te promovirati i graditi njihove modne brendove globalno.

Do sada ste artikle većine hrvatskih modnih dizajnera mogli kupiti isključivo u njihovim dućanima uglavnom u Zagrebu, a sada ih možete pronaći i na jednostavan i siguran način kupiti i putem weba na Trendcy.com platformi.

Besplatno se prijavite kao kupac na Trendcyu ovdje.