A'marie je već pripremila savršene blagdanske poklone za sve ljubiteljice mode!

| Fashion |

Predstavljamo A'marie Christmas Wish List - mini božićnu kolekciju sastavljenu od nekoliko jednostavnih modela koji su idealni za nadolazeće blagdanske trenutke!

Kako bi po što ljepšem upamtili ovaj prosinac A'marie je za Vas složila predivne pakete njenih posebno dragih artikala iz aktualne kolekcije! Pomno birajući za sve drage žene koje vole udobnost, visokokvalitetan materijal i eleganciju osmislila je poklone kojima možete razveseliti sve Vaše drage žene, i pritom ne zaboraviti i na sebe. 

Svaki od paketića drugačiji je i dražesniji od onog drugog, a svi imaju i blagdansku povoljniju cijenu. Odlučite li se za tri mekane potkošulje raznih boja ili za ugodnu #A'MARIE pamučnu majicu opskrbit će te se komadima nosivim u svim sezonama. Neodoljivi paket sasvim sigurno je onaj gdje je kombinacija bijele tunike sa svilenim rubom i mekana i topla kapica? Ili je paket s  velikom mašnom i svjetlucavom kapicom Vaš duo za pamćenje?!  Za sve nadolazeće partije idealno je imati prekrasnu vunenu pismo torbu i uz nju pripadajuću kapu. Posljednji paket, stvoren za darivanje, sastoji se od tri prekrasna vunena pulovera. Što god izabrali osjećajte se čarobno i veselo!

Kolekcija je dostupna u A'MARIE storeu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.