Alexander Wang okupio svu svjetsku elitu u svojoj "Do Something" kampanji

| Fashion |

 Alexander Wang nastavlja slavlje povodom svoje desete obljetnice u modnoj industriji, i to kako! Lansirajući portfolio s ukupno 38 modnih ikona i zvijezda koje nose majice s njegovim potpisom, nastale kao rezultat suradnje s humanitarnom organizacijom "Do Something" koja pomaže mladima.

Mega popularne zvijezde poput Kate Moss, Kim Kardashian, Care Delevingne, Behati Prinsloo, Kanye Westa, The Weeknda i još mnogih drugih pozirali su pred objektivom Stevena Kleina i ispisali povijest ovom kampanjom humanitarnog karaktera. Fotografije su usnimljene u Londonu, Los Angelesu i New Yorku, a Pascal Dangin iz kompanije "KiDS Creative" radio je kao kreativni direktor na snimanju.

Čak 50% prihoda od prodaje ovih majica i hoodica idu direktno u "Do Something" organizaciju koja podupire obrazovanje mladih i zagovara društvene promjene kojima bi upravo obrazovanje bilo omogućeno svima. Ekskluzivni dizajni mogu se kupiti na službenoj  AlexanderWang.com stranici, a mi moramo priznati da je za promjenu lijepo vidjeti ovoliko utjecajnih i poznatih lica u jednoj humanitarnoj kampanji...

A.Wang "Do Something" kampanja
A.Wang "Do Something" kampanja