Aleksandra Dojčinović predstavlja lookbook FW 2015/16

| Fashion |

Aleksandra Dojčinović FW 15/16

Najljepši komadi iz aktualne jesensko-zimske kolekcije dizajnerice Aleksandre Dojčinović zaživjeli su lookbooku koji je, jasno je već na prvi pogled, opet pomalo nesvakidašnji. Doprinijela je tome i lokacija na kojoj je snimljen, divna, povijesna vila Josipa Broza, u čiji su se vintage ambijent savršeno ukomponirali Lei Lou retro krojevi i boje, koje su i zagasite, jesenske, ali i žive, romantične, baš kakve su, pune oprečnosti, bile i lude sedamdesete u kojima je dizajnerica pronašla inspiraciju.

Da dolazak hladnijih dana ne znači nužno zakopčanost do grla, Aleksandra je pokazala time što je haljinu s mašnom kratkih rukava učinila zimskom i to tako što je kombinira s mekanim Lei Lou rukavicama od brušene kože do iznad lakta, koje će sigurno biti traženi modni dodatak u danima koji slijede. Svoj već prepoznatljivi kaput odjenula je preko maksi haljine i postigla savršen dojam slojevitosti, a haljine midi dužine u njoj omiljenoj boji senfa predlaže nositi s niskim kožnim mokasinkama, koje nisu samo udobna, nego i vrlo upečatljiva i šik dnevna, pa i poslovna obuća.

Aleksandra Dojčinović FW 15/16
Aleksandra Dojčinović FW 15/16

Aleksandra je i ovaj put mislila na sve, pa tako duhu vremena o kojem u ovoj modnoj priči progovara, odgovara i frizura zaštitnog lica, u stranu zaglađena punđica prelijepe manekenke i nove modne nade Gordane Dude iz agencije Talia Model, a koju i ovaj put potpisuje Katica Topčić, kao i glamurozni make up u kojem dominira crveni ruž, djelo Žane Kožul.