Aldukova "Lumiere" kampanja iz srca Pariza

| Fashion |

Aldukova "Lumière" kampanja iz srca Pariza

Poznati domaći dizajner Ivan Alduk odlučio je novu kolekciju prezentirati na jedan sasvim drugačiji način; Spontano je otputovao u Pariz i napravio snimanje u kombinaciji sa stranim stručnjacima. Naime, ova hrvatsko-francusko-nizozemska ekipa stvorila je novu Aldukovu kampanju "Lumière" koja je fotkana u samom srcu grada.

Fotke imaju nostalgičan prizvuk, a na njima se tek ocrtavaju kulise poznatog grada, što ostavlja Aldukove komade u prvom planu. Kolekcija je vidljiv nastavak dosadašnjih kolekcija te nadogradnja popularnih modela, a rađena je od kože, tila, čipke, viskoze, pamuka i muslina. Ponovno se ponavlja motiv aplicirane čipke na uskim haljinama ili onima skater kroja, crop top u kombinaciji sa suknjom te maksi haljine. Novitet su svakako boje - svijetlo plava i limun žuta prizivaju proljeće, a javljaju se i crna, siva, boja pudera i denver plava.

Aldukova "Lumière" kampanja iz srca Pariza
Lumiere

„Stvaranje modne kampanje u Parizu predivno je iskustvo za koje smo se sasvim spontano odlučili, ali tako nastaju najbolje priče u životu. Grad koji živi za modu i od mode je izvrsna komponenta u našoj novoj chic kampanji za kolekciju „Lumière“. Samo snimanje je bilo povrh svega zabavno i jedno novo iskustvo koje je ostalo zabilježeno na mnogim fotoaparatima znatiželjnih turista koje je jako zanimalo što mi to radimo. Htjeli smo napraviti jedan novitet što se tiče modne kampanje, stoga smo se odlučili za sanjiv, svijetao, topao i pomalo nostalgičan prikaz Alduk kolekcije i samog Pariza koji je predstavljao najbolju moguću kulisu za ovakav projekt“, ispričao je Ivan Alduk.

Za fotografije je zaslužan Šime Eškinja, manekenka je Nizozemka Tanja Kok, šminku potpisuje Mathilde Hadouck, a frizuru Michael Curien