5 načina kako izgledati i osjećati se prekrasno

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Putovanje

Vaš vanjski izgled u principu je odraz vaše prekrasne osobnosti koja se krije iznutra. I premda nam ne treba odjeća da izgledamo bolje, određeni odgovarajući komadi mogu itekako popraviti samopouzdanje i samim time nas učiniti privlačnijima. Kako bismo vam dali ideju o tome koji komadi će na vama istaknuti sve najbolje i učiniti vas prvenstveno sebi, a zatim i drugima, privlačnijima - odabrali smo 5 načina kako se pomoću odjeće osjećati (i izgledati!) prekrasno.

SAVRŠENO KROJENA HALJINA

Savršeno krojena haljina uvijek je idealna opcija. Haljina A-kroja možda je i najbolja, jer univerzalno dobro pristaje svima, ali istovremeno je i jednostavna i elegantna. Postoji nekoliko klasičnih krojeva koji nikad neće izaći iz mode.

ASOS Premium Embellished Collar Crop Top Skater Dress With Long Sleeves €133.80
ASOS Premium Embellished Collar Crop Top Skater Dress With Long Sleeves €133.80

PREDIVNE CIPELE

Jednostavno je - štikle (koliko god niske ili visoke pete bile) uvijek popravljaju vaše držanje, izdužuju noge i čine vas samouvjerenijima. 

ASOS SAY YOU WILL Pointed Heels €58.82
ASOS SAY YOU WILL Pointed Heels €58.82

KOMADI KOJI VAM DOBRO STOJE

Bilo da ste veličina 36 ili 46 - komadi koji su stvoreni po vašoj mjeri uvijek će napraviti razliku. Možete kupovati komade po bilo kojoj cijeni dokle god vam dobro pristaju. Ne možete pogriješiti s dobrim balonerom ili blejzerom jer ih se može stilizirati na mnogo načina i u trenu će podignuti svaki vaš look.

ZARA BELTED BLAZER  599.90 Kn
ZARA BELTED BLAZER 599.90 Kn

STATEMENT NAKIT

Ako je vaša ljepota rečenica, nakit bi bio pravilna interpunkcija. Možda ćete odabrati male dijamantne naušnice ili pak srebrni lančić, ali nakit je uvijek suptilan način kako skrenuti pozornost na sebe.

ASOS / ALDO
ASOS / ALDO

ODGOVARAJUĆE BOJE

Lagano ste preplanuli? Nosite bijelu majicu. Svijetle ste puti? Birajte bogate dublje boje. Tamna koža? Žarke boje vam odlično stoje! I naravno, čistoća crne boje savršeno funkcionira na svima.

ASOS Suede Wrap Pencil Skirt in Color Block $161.00
ASOS Suede Wrap Pencil Skirt in Color Block $161.00