5 retro jednodijelnih kupaćih kostima za ženstveno ljeto

| Fashion |

5 retro jednodijelnih kupaćih kostima za ženstveno ljeto

Možda vam je prva asocijacija na izvrstan kupaći kostim bikini koji vam dobro stoji jer je, prije svega, vrlo seksi, no ovo ljeto razmotrite i nešto drugo - jednodijelne kupaće kostime, i to one retro kroja.

Moda je ciklična, što znači da će se kad tad sve što se nosilo i vratiti u modu, bilo u svojem prvotnom obliku ili prilagođeno za period u koji dolazi. Jednako tako, retro kupaći kostimi pronaći će put do polica high street brendova. To su primjerice modeli s voluminoznim volanima, bogatim printevima, naborima, ali i vrlo dubokim dekolteima. Vjerujemo da će se i kao prethodnih sezona jako nositi kroj kupaćeg kostima iz 90-ih (poput ovoga Givenchy), koji je proteklih sezona imao "hipstersku" notu, djeluje nešto čednije i pritom izvrsno stoji mršavicama. 

Iako je i bikini u stvari "retro" kupaći kostim, jednodijelni kostim sakrit će baš sve nesavršenosti, izgledat ćete vrlo ženstveno, dok će pritom naglasiti stražnjicu i grudi, što svakako zvuči dobro!

U galeriji donosimo primjere najpoželjnijih retro jednodijelnih kupaćih kostima za nadolazeće ljeto, a svi modeli su dizajnerski. Vjerujemo da ćemo uskoro moći pronaći i njihove low-budget "blizance".

Seksi jednodijelni badići
Seksi jednodijelni badić