5 modela cipela koje nam Severina predlaže za ljeto

| Fashion |

Sunčano vrije i izuzetno visoke temperature koje nas uveseljavaju ovih dana sa sobom su konačno donijele i gole noge i otvorene cipele, a mi vam donosimo prijedlog za nove cipele iz Massa koje je za sebe, ali i kao prijedlog za sve njene fanove odabrala Severina.

Severina za Mass

Sada već vruću ljetnu atmosferu i trendove sezone, Mass odlično dočarava novim vizualima ljetne kolekcije u kojima Severina, omiljena muza popularnog lanca obuće svjetski renomiranih robnih marki, pozira u odabranim trendovima sezone i dodatno istiće ljepotu i zanimljivost svakog modela. 

Severina za Mass

Severina je za sebe odabrala visoke crne otvorene štikle idealne za nastupe, roze cipele na visoku petu koje se odlično kombiniraju uz dnevne varijante, ravne otvorene smeđe sandale koje su idealne za ljetnu šetnju, zlatne espadrile kao odabir za ležernije kombinacije te cvijetne cipele na malu punu petu koje su ultimativni modni hit. 

Severina za Mass

Svestrana i ženstvena, nova Mass kolekcija uključuje trendy modele cipela, za sve prilike, od japanki do visokih potpetica, sandala, tenisica i espadrila otkačenih stilova za žene koje vole biti u trendu.

Severina za Mass