5 haljina koje svaka žena treba imati u ormaru

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

5 haljina koje svaka žena treba imati u ormaru

Svaka žena, kakav god stil njegovala, povremeno voli uskočiti u svoju najdražu haljinu. Čak i ako niste tipična djevojka ženstvenog, elegantnog stila, postoji nešto jako zadovoljavajuće u nošenju savršeno odgovarajuće haljine u kojoj se osjećate kao milijun dolara. Ali s toliko tipova i stilova haljina na tržištu, može biti jako teško odlučiti gdje početi graditi svoj stil i kolekciju odjeće.

Ovdje uskačemo mi! Nakon dugog razmišljanja, odabrali smo 5 esencijalnih tipova haljina koje svaka stylish moderna žena treba imati u svom ormaru...Na kraju krajeva, nikad ne znate kada će doći prilika da izvadite svoju malu crnu ili onu seksi "slip" haljinu u kojoj vas prate pogledi gdje god se okrenete.

1. Klasična MCH (mala crna haljina)

Klasična MCH (mala crna haljina) ASOS

Kada govorimo o haljinama, mala crna je vaša najbolja prijateljica — kada nađete onu pravu za vas, koja vam savršeno pristaje, stalno ćete joj se vraćati i pratit će vas gdje god pošle.

2. Kvalitetna maxi haljina

Kvalitetna maxi haljina ASOS

Problem s maxi haljinama je taj što često nisu izrađene od baš najboljih materijala - baš zbog viška materijala koji moraju koristiti, mnogi brendovi će preskočiti kvalitetu materijala kako bi uštedjeli. Ali investiranje u kvalitetnu maxi haljinu dobro će vam poslužiti; dugo će potrajati i uvijek ćete posegnuti za njom kada se osjećate kao da nemate ništa za obući.

3. Seksi "slip" haljina

Seksi slip haljina ASOS

Postoji razlog zašto je takozvana "nevidljiva" haljina Carrie Bradshaw bila takav hit— sexy slip haljina je nezamjenljiva!

4. "Statement" haljina

Statement haljina ASOS

Svaka žena u svoju kolekciju treba dodati jednu "statement" haljinu u kojoj ostavlja poseban dojam. To može biti haljina zanimljivog uzorka, kroja ili jednostavno neke snažne boje - u svakom slučaju ona koja privlači poglede!

5. Svečana haljina

Svečana haljina ASOS

Iako većina nas ne ide često na svečane događaje i evente, kada vam iznenadi poziv dođe bit ćete nam zahvalni što jednu ovakvu haljinu imate u svom ormaru! To može biti jednostavna koktel haljina luksuznog materijala ili prava toaleta, ali dobro je imati barem jednu ovakvu u svojoj kolekciji.