5 cool dnevnih sandala brenda Planet Obuća

| Fashion |

5 cool dnevnih sandala brenda Planet Obuća

Planet Obuća predstavila je novu kolekciju cipela za nadolazeće toplije dane, koje zaista nude za svakoga ponešto. U njihovoj ljetnoj kolekciji nalaze se ženstvene ravne sandale, sandale s platformom, elegantne štikle, ali i ono što nas je najviše oduševilo - robusne ravne sandale s mnoštvom remenčića i debelim džonom.

Ovi modeli podsjećaju nas na brendove poput Nasty Gala, koji vješto spajaju trendove s boho i rock modelima kojima rijetko tko može odoljeti. Planet Obuća, osim na dizajn, naglasak stavlja i na to kako sve sandale moraju biti lagane, udobne i prozračne.

Ove sandale nazvali smo dnevnim sandalama jer su prije svega izvrsne za nošenje pri obavljaju dnevnih obaveza, jer vas neće nažuljati, noga će vam disati, a istovremeno i izgledaju vrlo cool. Nosite ih poput sjevernjaka - idealne su za jednostavan, a vrlo stylish skandinavski stil, dok će jednako dobro izgledati na kratke hlačice, u kombinaciji s traperom i kožom...

Novi modeli sandala za ljeto iz Planet Obuće dostupni su u svim prodavaonicama Planet Obuće, Svijet Obuće i Planike, no ako vam se ne da prošetati do dućana, možete ih kupiti i na njihovom web shopu.

5 cool dnevnih sandala brenda Planet Obuća
Lijeve ili desne?