3 sakoa koja svaka trendseterica treba imati u ormaru

| Fashion |

Zara

Sako je stylish komad bez kojeg ne možemo zamisliti proljetne dane, a u nastavku vam donosimo 3 modela koja svaka trendseterica treba imati u ormaru.

Komad bez kojeg se ne može zamisliti efektna odjevna kombinacija, sako, i ove sezone zauzima posebno mjesto u svakodnevnim kombinacijama svih modno osviještenih žena, a već neko vrijeme su u trendu 3 modela koja polako počinju zauzimati mjesto modnih klasika.

U nastavku vam donosimo koje sakoe svaka trendseterica treba imati u ormaru.

Zara, 499,90 kn

Bež sako
Bež kaput je vječiti modni klasik, baš poput sakoa, a ove jeseni ova dva bezvremenska komada spajaju se u jedan. Sako u neutralnoj bež nijansi sjajno će se uklopiti u svaki styling.

Zara, 299,90 kn

Karirani sako
Karirani sako vraća se u velikom stilu i postaje nezaobilazan modni trend ove sezone. Ako ste fan ovog printa, ovog proljeća svakako uložite u karirano odijelo i bit ćete potpuno u trendu.

Zara, 299,90 kn

Statement sako
Sakoi su u modi više nego ikada, posebice oni statement – upadljivih boja, materijala i uzoraka. Možete ih nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama jer su ženstveni, smeli i drugačiji stoga budite hrabre, pustite mašti na volju i napravite svoju originalnu kombinaciju.