10 stvari koje niste znali o Pauli Sik

| Fashion |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Instagram/ @chypka_

Paula Sikirić, poznata pod imenom Paula Sik i heštegom #šiksik je jedna od naših najpoznatijih influencerica.

Još od malih nogu Paula je maštala o poslu u medijima, ali kako je uvijek voljela modu i make up, za vrijeme studiranja je odlučila pokrenuti Instagram na kojem je trenutno prati preko 68 tisuća ljudi.

Instagram/ @paulasik

Sve je počelo prije tri godine fotografijom u kupaćem kostimu, da bi s 10 tisuća pratitelja dobila prve ponude oglašivača, a danas joj je influencer “full time job”.

Instagram/ @paulasik

Zahvaljujući njezinoj odvažnosti, Paulin Instagram odskače hrabrim modnim kombinacijama i pričicama te simpatičnim rimama kojima uvijek poprati slike.

Instagram/ @paulasik

Iskrena, spontana i zabavna su pojmovi koji opisuju ovu 23-godišnjakinju, a nama je otkrila 10 stvari koje sigurno niste znali o njoj:

 1. Najveća ovisnost su joj keksi i cigarete
 2. Ima 5 tetovaža i 5 piercinga
 3. Nije bila na svojoj maturalnoj večeri
 4. Gade joj se stopala (s jednim dečkom je bila 6 mjeseci u vezi, u tih 6 mjeseci mu nije dala da skida čarape pred njom jer u slučaju da ima odvratna stopala, ostavila bi ga)
 5. Najdraže pjesme su joj Valerie od Amy Winehouse i Proud Mary
 6. Najveći strah ima od kukaca i usamljenosti
 7. Oduvijek sanja da će biti slikarica
 8. Radi od svoje 17. godine, ali je ogromni kampanjac (sve odradi u zadnji čas, ali uvijek kako treba)
 9. Ne zna roniti, iako joj je dio obitelji iz Bibinja
 10. Osoba je krajnosti. Primjerice, radi ili sve ili ništa. Ili vježba sumanuto ili ne trenira uopće. Ili plače od smijeha ili plače od tuge. Kod nje nema balansa. 
  Instagram/ @paulasik