10 stvari koje niste znali o Lidiji Lešić

| Fashion |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Instagram/ @lidijalesic

Lidija Lešić je jedna od naših najpoznatijih Influencerica, a nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih stvari o sebi.

Lidija Lešić je manekenka, Instagram influencerica i dizajnerica rodom iz Slavonije. Prošle godine se bacila u dizajnerske vode i odmah osvojila ljubiteljice unikatnih i efektnih modnih dodataka.

Osim što nam je inspiracija za modne dodatke poput naušnica, torbica i šešira, Lidijin profil na Instagramu nam je nezaobilazna riznica ideja za outfite.

Instagram/ @lidijalesic

Lidija nam je osim omiljenih outfita iz djetinjstva, otkrila još neke zanimljivosti iz svog života.

Instagram/ @lidijalesic

Donosimo vam 10 stvari koje niste znali o Lidiji Lešić:

  1. “Pamtim omiljeni kompletić, crop top i minicu koju mi je sašila teta i toliko popularni Kekec Pony koji sam obožavala. Voljela sam modu i u najmlađim danima, ali ne i frizuru na koju me je mama šišala. Bila sam kao dečkić. “
  2. “Možda ne znate kako sam diplomirala pravo ili kako sam vlasnica My Choice brenda.” 
  3. “Iako sam Slavonka, više volim dalmatinsku hranu . Ali slaninu i kulenovu seku ne dam! I dobre hrskave čvarke doduše. “
  4. “Živjela sam u Milanu, Londonu , Miamiju i LA-a za vrijeme manekenskih dana. Jednom sam u Londonu mislila kako će me ubiti . Scena je bila doslovno kao iz filmova. Nepoznati čovjek u radnom bijelom odijelu s nožem u ruci i zamrljan krvlju zvoni mi na vrata moga stana. Premrla sam, zvala policiju i nisam se mogla pomaknuti . Doslovno. No ipak kroz špijunku sam se usudila ponovno pogledati i shvatila kako je zapravo čovjek “umrljan krvlju” bio ličilac zaprljan crvenom bojom koji je u ruci držao šparnu. Muž me zezao danima. A meni još dugo nije bilo smiješno. Ni dan danas.”
  5. “Kao mala često sam sa sestrom pjevala i glumila odjevena poput estradnih zvijezda redovno uzimajući kriomice robu i nakit iz maminog ormara. To su bili dani koji se pamte. Također smo organizirale i modne revije sa susjedama iz ulice. Smijeh. Ali nikada se nisam zamišljala kao odvjetnica ili recimo sutkinja.”
  6. “Jedna od omiljenih knjiga mi je Heidi, a film koji me uvijek iznova može rasplakati je The Notebook.” 
  7. “Imam samo jednu tetovažu koja mi je draga. Planiram ih još, ali svakako one koje imaju značenje i dio su mene i mog života.”
  8. “Kao tinejdžerica sam trenirala košarku i obožavala široke muške hlače, martensice i ogromne dresove. Bila sam si cool i alternativna .”
  9. “Užasno sam neodlučna. Po pitanju svega. Pića, hrane, odjeće. Vaga u meni je baš dominantna”. 
  10. “Azija mi je drugi dom zimi . Ne volim hladnoću, više volim palme. Sunce. More. Pijesak.

Prekrasnoj Lidiji želimo puno uspjeha s njenim brendom my Choice te da nas nastavi svakodnevno oduševljavati svojim outfitima na Instagramu.

Instagram/ @lidijalesic