Želimo ovaj cool Boombox zvučnik za naš smartphone

| Design |

Unesite adresu web-stranice  Nastavi unos teksta Očisti obrazac!      Tekst za provjeru     Upute  Želimo ovaj cool Boombox za naš smartphone

Zvučnici mogu biti vrlo klasični, ali i totalno ludi, a upravo smo pronašli jednog iz kategorije "totalno ludi" i zaljubili se na prvi pogled. Radi se o kartonskom zvučniku berlinskog dizajnera Axela Pfaendera. Dobro ste čuli - kartonskom!

"Berlin Boombox" je kartonski zvučnik koji će zasigurno natjerati ljude da okreću glavu za vama; Ovaj zvučnik izgleda kao ghetto Boombox iz 80-ih, a dolazi u smeđoj boji kartona te u bijeloj boji. Trenutno se u prodaji nalaze i tzv. ljetne boje i onaj u suradnji s Adidasom, no ti modeli su nešto skuplji. Najbolji model nam je svakako "goli" Boombox koji dolazi u paketu s bojicama pa ga sami možete dizajnirati.

Boombox je naoružan najnovijom tehnologijom, napravljen je od recikliranog kartona koji se ponovno može sasvim reciklirati, ima nevjerojatan zvuk (pojačalo 2 × 5 watta), priključak i za iOS i za Android modele (kao i različite mp3 playere), a između ostaloga, ima i pristupačnu cijenu od 65 eura.

Još jedna fora stvar vezana za ovaj Boombox je ta da dolazi uz priručnik za sastavljanje i morate ga složiti sami. No ne brinite, vrlo je jednostavno.

Moramo naglasiti da se proizvod sasvim proizvodi u Njemačkoj, audio oprema je od Mivoca od Solingena i bitan dio - ako vam se kartonski dio ošteti, uvijek možete naručiti novi za 17 eura.

Berlin Boombox
Berlin Boombox