Zavirite u "divlji" dom Mela Gibsona na Kostariki

| Design |

Zavirite u "divlji" dom Mela Gibsona na Costa Rici

Na poluotoku Nicoya na Kostariki nalazi se plaža Barrigona - jedna od najljepših plaža na Kostariki je ujedno i privatan posjed Oskarovca Mela Gibsona, sadrži sveukupno tri kuće i službeno su u prodaji za 29.75 milijuna američkih dolara.

Kuće na plaži Barrigona su smještene na brdašcu koje pruža direktan pogled na Tihi ocean, te dok je plaža s predivnim bijelim pijeskom udaljena samo nekoliko minuta hoda, džungla se nalazi svuda oko vas.

Uređene domaćim kostarikanskim drvom te španjolskim i talijanskim pločicama, svaka vila je prostrana, ima veliki dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, puno verandi s predivnim pogledima, privatan bazen, u cijelosti je opremljena klimama te područje za roštiljanje. Najveća vila je Casa Guanacaste, koja sadrži sedam spavaćih soba i osam kupaonica. Dvije manje vile imaju po dvije spavaće sobe te bazen i potkrovlje.

Ova plaža poznata je ne samo po svojem izgledu, već i po činjenici da svake godine kornjače putuju po nekoliko kilometara da bi na njoj položili jaja! Bilo kakvi posjedi na poluotoku Nicoya, a posebice na plaži Barrigona rijetko kada idu u prodaju, pa su ove vile zbilja odlična prilika. Vjerujemo da će ubrzo pronaći svojega kupca.

Zavirite u "divlji" dom Mela Gibsona na Costa Rici
Vile Mela Gibsona na Kostariki