Zadarski urbani centar: Boutique Hostel Forum

| Design |

Predstavljamo Boutique Hostel Forum

Između Katedrale Sv. Stošije i Arheološkog muzeja u Zadru rodio se jedan urbani hostel vrijedan pažnje; Zove se Boutique Hostel Forum, a za sve su zaslužni STUDIO UP + DGD.

Poslovno stambeni sklop Bruna Milića iz 1964.godine preuređen je u suvremeni hostel koji nam je na prvu zapeo za oko. Novi sklop je konvertiran u 37 soba, točnije u 111 ležajeva. Zatečeni prostorni limiti transformirani su, novim gipskartonskim geometrijama, rasterima boje, ritmovima keramičkih pločica, sjajnim lakom, akrilnim reflektivnim pločama i zatamnjenim ogledalima - kako bi se stvorio novi odnos prema antiknoj, modernističkoj baštini i prirodi.

"Program postepeno gradira iz privatnog u javni - kontinuiranim hodnikom chat sobe, instaliranim dvorišnim paviljonom koji postaje mjesto susreta i razmjene globalno/lokalnog iskustva gostiju i stanara te u prostoru Café-a na sjecištu carda i decumanusa među dijaboličnim refleksijama gdje svaki karakter nalazi vlastiti prostor, vlastitu stolicu, vlastiti odraz.", izjavili su arhitekti.

Predstavljamo Boutique Hostel Forum
Boutique Hostel Forum

Ono što se nama sviđa je prvenstveno lokacija, koja se nalazi u samom centru grada, a zatim i šareni interijer te činjenica da s prozora možete vidjeti barem tri turističke atrakcije. Možete birati između grupnih i privatnih soba, a u hostelu možete uživati i u prostoru za druženje, na terasi, u kafiću... Sve to uz besplatan Internet te insajderske savjete za uživanje po Zadru i okolici.

Usluge koje se nude unutar hostela su: 24h recepcija, besplatan Wi-Fi, plahte i ručnici, klima uređaji, pranje rublja, automati s hranom i pićem, self catering, Bed&Breakfast, strujni adapteri...

U svakom slučaju, Forum nudi sve potrebno mladim turistima koji imaju, prije svega, dobar ukus i oko za detalje, žele biti u centru svih zbivanja, a pritom ne potrošiti puno na smještaj već na hranu, piće i suvenire. Preporučujemo vam Forum!

Predstavljamo Boutique Hostel Forum
Boutique Hostel Forum