Vanja Mamić u poduzetničkim vodama

| Fashion |

Krie by Vanja Mamić

Uz ime Kristine Burje već se godinama veže i ime naše kolumnistice Vanje Mamić. Zašto? Pročitajte njihovu priču.

Kristina Burja je nakon završetka studija dizajna okupila tim stručnjaka i razvila modnu marku Krie. Ova talentirana dizajnerica već nekoliko godina izlaže svoje kolekcije na Dreft Fashion Weeku Zagreb, a njezine revije su uvijek dobro posjećene uz izrazito pozitivne kritike. Kristinin lepršavi jednostavan stil našao je put do velikog broja kupaca prvenstveno radi nosivosti njenih kreacija. Njene kreacije nose i Marijana Mikulić, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Tatjana Jurić, Dvina Meler, Jelena Perčin, a Vanja je njezino zaštitno lice dugi niz godina. Nebrojeno puta Kristina je za Vanju rekla „Vanja je moja inspiracija, muza i najbolja manekenka za sve moje modele“. Vanja je hvalila Kristinin izuzetan talent i na svakom svečanom događanju nosila upravo Kristinine modele. Odnedavno, postale su i poslovne suradnice.

Za Wall.hr upitali smo Vanju kako je do toga došlo „Tkanine koje koristi Kristina i njezin iznimni talent bili su dovoljni da krenemo u suradnju. Dizajnirala sam trenirke za Krie design jer su trenirke moj obožavani odjevni predmet u kojem provodim velik dio dana, a i tada želim izgledati lijepo i naravno, osjećati se dobro. Također, počela sam prodavati Kristinine modele putem mog projekta mrežnog marketinga  - Clickway. Naime, prije 20-ak dana pokrenula sam Clickway u suradnji s mojim prijateljem Krešimirom Hernausom koji se mrežnim marketingom bavi poslijedenjih 20 godina. Želim da putem Clickwaya distribuiramo kvalitetne hrvatske proizvode, da više ne moramo posegnuti izvan naših granica jer smatram da je talent naših ljudi i kvaliteta hrvatskih proizvoda u puno slučajeva neusporedivo bolja od razvikanih imena i skupih, samo marketinški dobro predstavljenih proizvoda diljem svijeta.“

Na naš upit zašto je krenula upravo s mrežnim marketingom, Vanja je s velikim entuzijazmom i sigurnošću rekla kako će dajući novu dimenziju jednom nedovoljno poznatom sistemu, oživjeti interes za tako interesantan način poslovanja. Naime i do nje su svih ovih godina dolazile površne informacije kako radi mrežni marketing, ali nikada prije nije dublje ušla u tematiku takvog poslovanja. Susret s Krešimirom i želja da približi javnosti dotad nepoznate, a fenomenalne hrvatske proizvode te prilika da se pomogne građanima putem drugog dohotka, nastao je Clickway!

Vanja je uvjerena u uspjeh projekta Clickway, a veseli se i dubljoj suradnji s Kristinom jer je i do sada uspješno dizajnirala nekoliko haljina s Kristinom koje je sama i nosila. Sada su krenule komercijalno s trendi trenirkama i majicama sa zanimljivim natpisima. 

Wall.hr podržava ideju koja će još više potaknuti razvoj domaćih proizvoda, a vjeruje da će Krie design by Vanja Mamić biti i te kako dobro prihvaćen. Na Clickway smo se već registrirali, a trenirke ćemo svakako naručiti.