Uzorak stolica - hrvatski brend koji će od vas stvoriti modnu ikonu

| Fashion |

"Zapeo si malim prstom o stol? Sjela u žvaku? Mobitel pao u kolu? Shirt happens! Kad ti život izmakne stolicu, navuci osmijeh i majicu! Skroz je okej ponekad ostati kratkih rukava," kaže osnivači ovog zanimljivog modnog uzorka.

Uzorak stolice je novi brend majica proizvedenih u Hrvatskoj, osmišljen u kreativnoj agenciji Señor, nezavisnoj agenciji za komunikaciju i branding koja spaja pametne strategije, inovativne koncepte i vrhunsku izvedbu. Bez obzira radi li se o rebrandingu proizvođača zdrave hrane, komunikacijskoj platformi telekompanije ili neprofitnom projektu za spas dupina, vole razmišljati i pronalaziti uvijek nova i pametna rješenja.

Potaknuti pretjeranom ozbiljnošću modne industrije pokrenuli su brend odjeće koji će vas ustoličiti kao novu modnu ikonu - svejedno je nosite li ga ispod sakoa ili na kratke hlače (glavno da nisu trifrtaljke). U prodaji su 2 muška i 2 ženska modela, napravljena od finog stopostotnog pamuka, težine 150 i 180 grama. Za najbolje rezultate: nosite ih redovito i skidajte ih samo u krajnjoj nuždi!

Kolekcija je limitirana jer bi po zakonima fizike bilo nemoguće proizvesti neograničen broj majica. Zato požurite na web stranicu i obavite šoping, a lajkajte ih na službenoj Facebook stranici. Kontaktirajte ih na info@uzorakstolice.com, vole kad ih se kontaktira.

Osim online kupnje, majice možete opipati, probati i kupiti na sljedećim lokacijama:

  • Señor – Ulica kneza Višeslava 1, Zagreb
  • Roba Store - Preradovićeva 34, Zagreb