Uskoro u kinima urnebesna komedija "7 psihopata"

| Art |

7 psihopata

Od 24. siječnja u hrvatskim kinima počinje igrati “suludo” dobra komedija  "Sedam psihopata" (Seven Psychopaths). Novi hit oskarovca Martina McDonagha, redatelja filma  "Kriminalci na godišnjem" (In Bruges) ponavlja suradnju sa poznatim Ircem Colinom Farrellom.

Uz Farrella naslovne uloge tumače Sam Rockwell, Christopher Walken te Woody Harrelson. Urnebesna komedija o scenaristu u usponu koji se nenadano upetlja u svijet kriminalnog miljea Los Angelesa, a sve započne tako što njegovi čudnjikavi prijatelji kidnapiraju jednog malog slatkog psa, Shi Tzua u vlasništvu poznatog gangstera oko kojeg se vrti cijela radnja filma… Otkačeno do bola, film koji morate vidjeti!

7 psihopata

Službeni web http://www.sevenpsychopaths.com/

Sklonište Dumovec na Iskonovoj premijeri filma

Na hrvatsku premijeru filma koja će se održati u utorak 22.1.2013.u 20sati u CineStaru AvenueMallu, Iskon je pozvao azil Dumovec da sudjeluje u premijeri filma te će tom prilikom azil Dumovec organizirati prodaju dizajnerskih majica za sve goste filma kako bi na taj način podržati rad azila. Kupnjom ovih dizajnerskih komada kupci dobivaju prekrasan dar, a nošenjem majica promoviraju udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca i pomažu im pronaći novi dom.  Na promociji filma će uz brojne poznate osobe (Luka Nižetić. Lana Jurčević, Barbara Kolar, Nataša Janjić Lokas, Viktor Drago, modni dvojac Elfs, Tatjana Dragović...) biti i psi iz skloništa!

Modni dizajner Juraj Zigman posljednji je od hrvatskih dizajnera kreirao majice u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. Uz Zigmanove majice  na prodaji će biti i dodatci iz ostalih kolekcija za Dumovec, uključujući uratke Elfsa, Zorana Mrvoša i Luke Grubišića. Rezultati ove modne suradnje su dosad omogućili skloništu nabavu vrijedne veterinarske opreme.

Iskon je prepoznao važnost promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca te je ovo prva od budućih suradnji u svrhu podrške rada skloništa. „Svojim akcijama se obraćamo ljudima koji znaju da se ljubav ne može kupiti i da kupnja kućnih ljubimaca vodi povećanju broja napuštenih životinja, a svakim dolaskom u sklonište spasit ćete jednog psa od života u kavezu i dobiti prijatelja zauvijek", poručuju iz Dumovca.