U Miamiju odsjednite u savršenom Fendi penthouseu

| Travel |

U Miamiju odsjednite u savršenom Fendi penthouseu

Tražite mjesto za odsjesti u vrućem Miamiju? Mislimo da imamo najbolji prijedlog; 25 milijun dolara vrijedan penthouse u FENDI Château rezidencijama jednostavno je nezaobilazna stanica na Floridi.

Ovaj ogroman penthouse ima predivnu veliku terasu, bazen na vrhu krova, pet spavaćih soba te čak 7 i pol kupaonica. Između ostaloga sadrži prostoriju s medijima, prostor za vježbanje, prostor rezerviran za igranje djece i roditelja, parnu kupelj, ogromne walk in ormare te kuhinju s nevjerojatno lijepim pogledom na atlantski ocean. Naravno, imat ćete i privatni lift.

No velike prednosti nudi i cijeli kompleks. Imaju vinski podrum, knjižnicu, balsku dvoranu, klub za djecu, privatno kino, biznis centar, salon ljepote, fitness centar s pogledom na ocean, garažu za bicikle, mnogo bazena, jezera, SPA i jacuzzija te terasu za relaksaciju aromaterapijom. Također, možete uživati i u privatnom restoranu, baru i kuhinji s vrhunskim chefom, ali i područje za roštiljanje na otvorenom i organiziranje zabava. Svi gosti će uživati i u privatnoj posluzi.

Rado bismo ovdje proveli nekoliko dana!

U Miamiju odsjednite u savršenom Fendi penthouseu
FENDI Château