Suvremeni obiteljski dom u Sidneyju!

| Design |

Suvremeni obiteljski dom u Sidneyju!

U predgrađu Castlecrag kraj Sidneyja pronašli smo idealan suvremeni obiteljski dom. Ova impresivna kuća arhitektonski je projekt CPLUSC Arhitectural Workshopa, a nekoć je bila ljetnikovac iz 20. stoljeća. Kuća je sasvim preuređena, a stvarana je pod geslom ''zgrada za prirodu''.

Kuća je iznimno otvorena prema prirodi, a u izradi je korišteno mnogo drva, reciklirane cigle i stakla. Upravo se korištenjem drveta pokušala dati toplina. Zidovi su pretežito bijeli, što prostor dodatno otvara.

Namještaj koji krasi kuću je vrlo suvremen i jednostavan, a prostor njim nije zagušen. Posebno interesantni detalji su lampe u kuhinji i pop boja po cijeloj kući, koja je inače uređena pretežito u crnoj, bijeloj i svoj boji.

S druge strane, spavaća soba se posebno ističe s obzirom na ostatak kuće, jer je ispunjena crvenim i narančastim detaljima. Prostor možda djeluje nešto hladnije s obzirom na njegovu svrhu, no vizualno je vrlo primamljiv.

Suvremeni obiteljski dom u Sidneyju!
Suvremeni obiteljski dom u Sidneyju!

Veliki vrt krasi i bazen i natklonjena terasa s crvenim stolom i klupama. U galeriji pogledajte kuću iz više kuteva i njenu unutrašnjost.