Stvari koje morate imati u stanu do tridesetih

| Design |

Svi volimo urediti vlastiti stan ili kuću na način koji će nama život uraditi ugodnijim i ljepšim. Težimo luksuznim stvarima jer mislimo da ćemo time bolje opremiti stan ili kuću, ali uvijek zaboravimo na uzrečicu "less is more".

Donosimo vam stvari koje morate u vašem domu imati do tridesete, ali i koje će zasigurno obogatiti vaš životni prostor.

1) Obavezno u svome domu imajte barem jednu sliku koju volite. Slika koju imate vas prati kroz život gdje god išli i kada je pogledate uvijek ćete se sjetiti neke uspomene. Najbolje bi bilo da slike počnete skupljati još dok ste mladi.

2) Stvorite samo vašu policu za knjige. Policu koja će vas odražavati i koju ćete samo vi uređivati i godinama mijenjati dok jednostavno ne postane savršeni dio vas.

3) Odgovarajuće, pripadajuće ručnike. Nabavite si barem dva kompleta dobrih, kvalitetnih ručnika koje ćete sa zadovoljstvom koristiti i rado gostima nuditi kad su u posjeti.

4) Biljke! Imajte u stanu biljku ili cvijet. Ako ne u svakom prostoru, barem u jednom koji će zračiti posebno upravo zbog te biljke.

5) Kvalitetan madrac i jastuci veoma su bitni. Ne samo zbog izgleda i kvalitete već i zbog zdravlja. Investirajte u dobar madrac i jastuke i neće vam biti žao.

6) Vaša mala kolekcija stvari. Počnite skupljati sitnice još dok st eu mladosti jer ćete kasnije se s osmijehom na licu sjetiti mnogih stvari samo pogledavši tu sitnicu koja vam možda stoji baš poviše komina ili na polici. Suveniri s putovanja, igračke...

7) Kvalitetna oprema za kupaonicu. Krajnje je vrijeme da investirate u dobru opremu koja će biti u vašoj kupaonici, a ne opremu koja košta par kuna.

8) Omiljena svijeća. Imajte u kući omiljenu svijeću zbog izgleda, ambijenta, mirisa, ali na kraju krajeva i zbog potencijalnog nestanka struje. Osim što je estetski lijepo za vidjeti je, jako je korisna.

9) Noćni ormarići kraj kreveta. Kada svatko na svojoj strani kreveta ima svoj noćni ormarić, stvarate optimalni balans osobnog prostora u sobi, a samim time i pozitivnu energiju.