Severina izgleda kao djevojčica

| Fashion |

Severina

Kraljica hrvatske estrade, Severina Vučković, jedna je od onih žena koje izgledaju dobro u svemu što odjenu pa nas je tako ugodno iznenadila svojim veselim stylingom koji uključuje suknju i majicu Juraja Zigmana, neobičnu torbu domaće dizajnerice Tamare Bombardelli te elegantne plave Casadei cipele. Otkako je krenula s promocijom novog albuma i turnejom kojom je obišla cijelu bivšu Jugoslaviju, Severina izgleda bezprijekorno, a svakako je za pohvaliti što često nosi hrvatski dizajn.

Severina
Severina

Severina se u ovoj živahnoj kombinaciji pojavila u Optical Expressu gdje je odlučila redovito kontrolirati svoje oči , a zaista ne čudi da je brigu o svojim očima dala vodećoj europskoj grupi za lasersku korekciju vida koja surađuje s vrhunskim hrvatskim oftalmolozima.

Fran Drobec i Severina
Fran Drobec i Severina

“Svakome tko ima problema s očima ili se želi riješiti naočala i leća laserskom korekcijom vida preporučila bih Optical Express. Veliki broj  članova moje obitelji I prijatelja su upravo u Optical Expressu obavili svoje zahvate i prenijeli mi svoja pozitivna iskustva. Stoga, ako razmišljate o laserskoj korekciji vida ili jednostavno trebate prave stručnjake za vaše oči, onda ste u Optical Expressu u najboljim rukama. Idem na redovite preglede, I uvijek su mi pri ruci, što za moj naporni raspored puno znači.” rekla je Severina.

Ana Kričković, Dr. Dean Šarić i Severina
Ana Kričković, Dr. Dean Šarić i Severina