Pusha T, miljenik Kanye Westa dolazi na Fresh Island Festival!

| Lifestyle |

Miljenik Kanye Westa dolazi na Fresh Island Festival - Pusha T!
Poznati reper iz grupe Clipse nastupat će ovo ljeto na Zrću!

Fresh Island Festival, koji će se održati od 23.-25.srpnja, nakon Method Mana i Redmana najavljuje dobro poznato lice koje je ove sezone napravio veliki comeback; Radi se o američkom reperu Terrenceu Thortonu, poznatijem kao Pusha T!

Pusha T je bivši član grupe Clipse koje je ostavilo dug trag na hip hop sceni, a u prvi ugovor je dobio upravo zahvaljujući Pharrellu Williamsu koji i danas producira njegovu glazbu. No Pusha je danas poznatiji po jednom novom zvuku, koji izlazi pod palicom izvršnog producenta Kanye Westa i njegove izdavačke kuće "GOOD music"; Njegov album „My Name is My Name“, na kojem gostuju poznate kolege Kendrick Lamar, 2 Chainz, Neptunes, Pharrell Williams, Rick Ross, Kanye West i dr., već se probija s mnogim hitovima, a ne sumnjamo ni da će stvoriti energičnu atmosferu na plaži ovo ljeto na Zrću.

Miljenik Kanye Westa dolazi na Fresh Island Festival - Pusha T!
Jedno je sigurno - nastup će biti vruć!

Nastupom na New York Fresh Island Festivalu, pridružuje se kolegama Method Manu i Redmanu, ali moramo vam napomenuti kako glavna zvijezda festivala još uvijek nije objavljena, a saznat ćemo ju krajem ožujka. Uz sam Fresh Island Festival, objavljujemo i drugo izdanje prvog internacionalnog plesnog kampa Adria Dance Camp, koje je objavljeno u suradnji sa zagrebačkom plesnom grupom Atomic Dance Factory. Na Adria Dance Campu moći ćete učiti plesne korake od koreografa r'n'b dive Beyonce „Les Twins“, bboya Kida Davida, uličnog plesača Tight Eyeza, japanske plesačice Koharu „KOKO“ Sugawara, Mikea Songa i mnoge druge plesne face.

Ulaznice za Fresh Island Festival po cijeni od 55 eura dostupne su do 31.03., a nakon 31.03. cijena ulaznice se diže na 79 eura, pa nabavite svoju kartu još danas.

Pusha T ft. Chris Brown - Sweet Serenade