Preuređenje Peninsula hotela od nevjerojatnih 60 milijuna $!

| Travel |

The Peninsula

Peninsula hotel u Hong Kongu ima tradiciju staru dugih 84 godina. Kako bi održao korak s modernim vremenom, čelni ljudi hotela odlučili su ga u potpunosti preuredititi. Obnova soba i apartmana počela je u siječnju ove godine, a s radovima planiraju biti gotovi u travnju 2013. godine. Cjelokupni projekt procijenjen je na nevjerojatnih 60 milijuna američkih dolara, a obuhvatit će renovaciju čak 300 hotelskih soba.

Otvaranje novih soba naglašava hotelsku predanost praćenju budućnosti i luksuza koji se transformira kroz godine. S naglaskom na klasični modernizam, dizajn soba drži se načela jednostavnosti i elegancije koristeći najfinije materijale i najnoviju tehnologiju. Udobnost je i dalje na prvom mjestu pa su sve sobe u toplim, neutralnim paletama boje karamele, oraha i tamne čokolade. Profinjenost je posebno naglašena umjetničkim instalacijama s kineskim motivima koji prikazuju azijski svijet flore i faune.

Nove standarde postavlja i revolucionarna  tehnologija koja je prisutna u svakom od apartmana. Personalizirani tableti su neizbježni, a cjelokupni prostor digitaliziran je na način da pojedinci imaju potpunu kontrolu nad svim funkcijama. Dostupno vam je preko 90 TV kanala, 460 radio postaja, flat-screen televizor, Blue-Ray, Soundbar sustav zvučnika, te surround zvučni doživljaj. 

Kako će izgledati nova Peninsula još ne znamo, ali u javnost je pušteno par fotografija i video koji vam donosimo u našim galerijama. Uživajte!

The Penninsula hotel