Prekrasan film o Dubrovniku nominiran na filmskom festivalu u Los Angelesu

| Art |

Foto by Christin Necker

Christin Necker, švicarska producentica i redateljica filmova s vremenskim odmakom, ovo je ljeto posjetila Dubrovnik, grad koji ju je toliko inspirirao da je svoj boravak produžila osam dana kako bi zaredom snimala kadrove jadranskog bisera. Kako prenosi Dubrovnik Digest, kada se vratila s odmora, stvorila je prekrasan "timelapse" o Dubrovniku, odnosno film koji iz više različitih kuteva prikazuje određen prizor unutar određenog vremenog razdoblja koje se za vrijeme snimanja ne prekida.

Film koji je do sada pogledalo više od deset tisuća ljudi, nominiran je za nagradu u "Timelaps" kategoriji na nezavisnom filmskom festivalu u Los Angelesu.

Foto by Christin Necker

Necker se javila Dubrovnik Digestu kako bi svoj uradak podijelila s Dubrovčanima te ostatkom Hrvatske. "Grad je prekrasan, volim Hrvatsku, vratit ću se i dogodine", rekla je za Dubrovnik Digest Necker koja je svoj filmski uradak nazvala Dubrovnik – Pearl of Adriatic.

Redateljica je tako svojim prekrasnim filmom kreirala reklamu za Dubrovnik koja će zasigurno obići svijet. Ako želite uživati u cijelim filmu, možete to napraviti na njezinoj stranici Swissslapse. Mi vamo donosimo teaser zbog kojeg ćete poželjeti smjesta otići u Dubrovnik...