Rock kraljica stigla je u Cineplexx kina - a mi vam dijelimo 10 ulaznica!

| Art |

"Get ready for Ricki"
"Get ready for Ricki"

Trostruka dobitnica prestižne nagrade Oscar Meryl Streep ove godine pojavljuje se u potpuno novoj ulozi – glumeći rokersku pjevačicu/gitaristicu u najnovijem filmskom uratku redatelja Jonathana Demmea (dobitnik nagrade Oscar za film „Kad jaganjci utihnu“) i scenaristice Diablo Cody (dobitnica nagrade Oscar za film „Juno“) – ROCK KRALJICA („Ricki and the Flash“).

U filmu ispunjenom glazbom i nastupima uživo, Streep glumi Ricki – gitaristicu heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi, ali koja se sada vraća kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji. Uz Streep u filmu se u ostalim ulogama pojavljuju Mamie Gummer kao njezina kćerka (ona je ujedno i prava kćerka Meryl Streep u stvarnom životu); Rick Springfield kao član skupine Flash zaljubljen u Ricki; i Kevin Kline koji tumači ulogu Rickinog bivšeg supruga.

Rock kraljica - kino najava

Nakon ovog filma poželjet ćete zapjevati!“, „Prekrasan!“, „Dirljiv!“, „Osvježavajući!“, „Mamie Gummer je pravo tajno oružje filma!“, „Jonathan Demme okupio je nevjerojatnu glumačku postavu!“, „Rick Springfield u ulozi karijere!“, „Baš kada ste pomislili da vas Meryl više ne može iznenaditi ona svojom novom ulogom učini baš to!“ – ovo su samo neki od mnogobrojnih hvalospjeva za film ROCK KRALJICA koji se od 3. rujna započinje prikazivati u domaćim kinima.

Ovim putem vam predstavljamo najnoviju kino najavu za komediju ROCK KRALJICA u kojoj uz Streep i Klinea glavne uloge tumače rock zvijezda 80-ih Rick Springfield te mlada Mamie Gummer – kćerka Meryl Streep iza, ali u ovom slučaju i ispred kamere. Jedna od najvećih zanimljivosti vezana za film svakako je činjenica što je redatelj Demme izričito zabranio majci i kćeri da razgovaraju u pauzama za vrijeme snimanja odnosno inzistirao je da obje ostanu „u likovima“ kako bi sve ono što se događa ispred kamera bilo što realnije. Kritičari su složni da je u tome i uspio, jer svakako najhvaljeniji dijelovi filma upravo su scene između majke i kćerke.

"Get ready for Ricki"
"Get ready for Ricki"

Cineplexx kina i wall.hr odlučili su nagraditi čak 5 sretnih dobitnika s po dvije ulaznice za ovaj obećavajući kino hit! Do kino ulaznica nikad nije bilo lakše doći, a nagradna igra vrijedi za Cineplexx kina u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one).

Nagradna igra traje od danas pa do subote (kada objavljujemo dobitnike), a dobitnici svoje osvojene kinoulaznice mogu iskoristiti u razdoblju od 6. do 13. rujna. 

KAKO DO ULAZNICA?

Za ovu glazbenu poslasticu darujemo čak PET PUTA PO DVIJE ULAZNICE (5x2) u Cineplexx kinu Zagreb (Centar Kaptol, City Center one East) i Cineplexx kinu Split (City Center one) koju možete iskoristiti od 6. rujna do 13. rujna 2015.godine. Imena 5 sretnih dobitnika ćemo objaviti 5. rujna 2015. do 18h. Sve što trebate napraviti je:

  1. biti fan Wall.hr portala na Facebooku
  2. podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film Rock kraljica u Cineplexx Zagreb" ili "Želim ići gledati film Rock kraljica u Cineplexx Split"
  3. ispod članka ostaviti komentar "Želim ići gledati film Rock kraljica u Cineplexx ZG ili ST" kako bismo vas mogli obavijestiti!