Posjetite Tunel ljubavi u Ukrajini

| Travel |

Za sve one koji su u ljubavi preko glave, donosimo novu destinaciju koju bi trebali uzeti u obzir prilikom planiranja svog sljedećeg romantičnog putovanja. Tunel ljubavi nalazi se kod sela Kleven u Ukrajini i nekad je bio samo još jedna obična željeznička dionica, no priroda je željela da se pretvori u jedno od najromantičnijih mjesta na svijetu.

Obična željeznička pruga usred šume u kojoj se drveće širi divlje i nesputano oblikovalo se samo čestim prolaženjem vlaka te je stvorilo gotovo zatvoren tunel od grana i pravo čudo prirode. Većinom godine zeleno i prekrasno, a ni zimi ne gubi svoju ljepotu ni romantiku.

Tunel ljubavi u Ukrajini

Danas je ovo mjesto poznato diljem svijeta kao Tunel ljubavi i vrlo je popularno među ljubavnicima i zaljubljenim parovima. Naime, vjeruje se da ako dvoje vjernih i iskrenih u svojoj ljubavi prođu kroz cijeli tunel držeći se za ruke, njihove želje će se ispuniti.

Posjetom ovom mjestu definitivno ćete profitirati, vidjeti ćete nešto prekrasno, a možda vam se i želje ostvare. Vidimo se u Klevenu!