Pogledajte najseksi fotke koje su izašle prošloga tjedna

| Fashion |

Ovo su najseksi fotke koje su izašle prošloga tjedna

U posljednje vrijeme smo stalno okruženi seksi fotkama, kampanjama i snimanjima, no sad smo vam ih odlučili skupiti na jednome mjestu. Prvo seksi snimanje je ono Jennifer Lopez za časopis Complex, drugo pripada manekenki Chanel Iman za GQ, a treće mladoj Gigi Hadid za Guess.

Pop zvijezda Jennifer Lopez ukrasila je naslovnicu i unutrašnjost Complexa za veljaču i ožujak 2015. godine, pozirajući u komadima koji itekako pokazuju njene zamamne obline i izvježbano tijelo. Seksi pjevačica otvorila se u intervjuu koji prati izdanje, gdje je izjavila kako ne shvaća zašto joj zabranjuju da bude seksi samo zato što je majka. Jennifer je fotkao Steven Gomillion, između ostaloga, jedan od genijalnih Rihanninih "go-to" fotografa.

Manekenka Chanel Iman od nedavno je single i sigurni smo da neće biti dugo nakon ovog seksi snimanja koje se odvijalo u Africi, za izdanje za veljaču časopisa GQ South Africa. 24-godišnja ljepotica pozirala je samo u kupaćim kostimima, a u popratnom intervjuu pričala je o karijeri, ali i o prijateljstvu s manekenkama Jourdan Dunn i Joan Smalls. Za fotke je zaslužan Gavin O'Neill.

Šećer na kraju je ujedno i najmlađi. Radi se o manekenki Gigi Hadid, djevojci koja je zaludila modnu industriju svojim plavim očima, dugom kovrčavom plavom kosom i zavidnim oblinama. Gigi je postala zaštitno lice Guessove kolekcije za proljeće 2015., a pozirala je u nizu seksi komada koje ćete uskoro moći kupiti. Iako Gigi ima pomalo naivno dječje lice, njen seksipil je neosporiv. Guessove fotke potpisuje David Bellemere.

Koje snimanje vam je najbolje? Mi se ne možemo odlučiti.

Ovo su najseksi fotke koje su izašle prošloga tjedna
Koja je najzgodnija?