Otkrite ključne komade svake fashionistice

| Fashion |


U svojim dvadesetima možete eksperimentirati i uživati u modi, ali već u tridesetima bilo bi poželjno da vaša mala oaza tj. "ormar" sadrži par ključnih komada koji vas definiraju, vas i vaš stil. U nastavku pogledajte listu komada koje definitivno morate imati da bi zablistale i osjećale se ugodno upravo u najboljim godinama vašega života.

1) Dobra klasična cipela! Ona je zapravo ključ svega. Ne samo izgleda već i zdravlja. Bilo da ste žena koja voli potpetice ili ravne balerinke, dobra cipela vam je ključ svega.

2) Odijelo koje vam stoji ko saliveno! Daleko najveći problem mnogih, a žena pogotovo. Ili su rukavi predugi, ili hlače prekratke i nikada se ne osjećate 100% zadovoljno. Odijelo je definitivno komad u koji se isplati investirati i ne mora vam biti žao novaca uloženo u njega.

3) Vaš cvijet. Zar nije lijepo da vas ljudi prepoznaju po cvijeću i kada dobijete za poklon baš vama omiljeni?

4) Sat! Ni prevelik, ni pre mal, već elegantan, lijep, ženstven i da uvijek znate koliko je sati. Sat je komad koji će obogatiti vašu ruku, ali i cjelokupan stajling.

5) Dobar ruž za usne! Nije tajna da ne stoji svakoj ženi svaka nijansa i da se puno puta pretjera i pogriješi u odabiru. Čak i ona obećanja da je postojan ponekada nisu istinita, a težite samo savršenstvu. Posavjetujte se s nekim koji ruž vam odgovara tenu i prestanite lutati. Godit će vam kad vas jednog dana počnu zapažati i pamtiti po odabiru dobrog ruža koji će istaknuti vaše usne.

6) Parfem! Parfem je definitivno boljka mnogih žena jer je njegov odabir problematičan i nekada niste ni svjesne kako određeni parfem koji odaberete pada na vašu kožu te ne miriše ni kako ste zamislile. Parfem je još jedna stvar koja mnogo govori o vama i potrebno je da odaberete odgovarajući za vas. Priliku imate i u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića gdje se ovih dana otvorio ekskluzivni CHANEL concept store mirisa i ljepote! 

7) Nakit! Vjerojatno mnoge nisu ni svjesne, ali pretjeruju dosta. Zbilja je izreka "less is more" dušu dala ponekad. Previše nakita čini vas jeftinom i ostavljate krivi dojam. Bolje je imati par komada (ogrlica, prsten, naušnice) koje nikada ne skidate nego da izgledate kao božićno drvce. 

8) Umjetnina koju volite. Radilo se o vazi, slici ili fotografiji to je dio vaše osobnosti koja se nalazi u vašem stanu i puni vas energijom. 

9) Vječna torba! Torba je definitivno još jedan modni dodatak koji sve žene vole (i pretjeruju). Nekada je bolje investirati u dobru, kvalitetnu torbu koju možete kombinirati uz sve nego da u domu imate arsenal torbi koje skupljaju prašinu i ne znate gdje s njima. 

10) Dobar kaput! Osim što će sakriti vaše mane, dobar i kvalitetan kaput također je bitna stavka vašeg investiranja i zaokruživanja imidža koji želite da vas predstavlja u najboljim godinama vašeg života. 

11) Mala crna haljina! Treba li išta reći više?