Nevjerojatno funkcionalan stan od samo 13 kvadrata!

| Design |

Doista smo veoma impresionirani ovim malenim stanom kojeg je dizajnirao Szymon Hanczar stvorivši izuzetno funkcionalan prostor od samo 13 kvadrata. Nakon što je proveo nekoliko godina u ovom malenom stanu u Poljskoj, zaključio je kako stan od 13 kvadrata nije izvorište nesreće i skučenosti, već mjesto u kojem možete uživati u životu, raditi i družiti se. Život u velikom gradu apsorbira toliko događanja da je sam pojam stanovanja za mlade ljude zapravo potpuno redefiniran – zavirite u našu galeriju i otkrijte o čemu govorimo!

"Nisam želio prostrani stan gdje bih višak svog slobodnog vremena morao provoditi čisteći ga. S druge strane, unatoč malom prostoru , nisam bio spreman se odreći udobnosti i funkcionalnosti. Stoga je ovo doista bio velik izazov", izjavio je dizajner.

Maleni stan smjestio je mini kuhinju, spavaću sobu, kupaonicu, pa čak i viseću ležaljku. Bicikla je postala kraljicom prostora uz pomoć visoke police koja je savršeno integrirana u cjelokupan dizajn. Bež i bijela proširili su prostor, a kožni je tepih izuzetno dobro razbio minimalizam.

Što mislite u životu u ovoj kvadraturi? Uz ovakav dizajn, ni kvadratura nije problem.