Najbolje ideje za ovogodišnju čarobnu božićnu atmosferu potražite u Lesnini

| Design |

Ukrašavanje interijera za božićne i novogodišnje blagdane „posao“ je kojem se mnogi vesele i koji se iščekuje s nestrpljenjem! Blagdanska groznica uređenja prisutna je u svakoj obitelji, no ponekad je teško pronaći nove, drugačije ideje i biti originalan.

Lesnina je, baš kao i svake godine, pripremila poseban Božićni asortiman za sve one koji u svoj dom žele unijeti dašak sjaja i svečanu, toplu blagdansku atmosferu. Premda božićna drvca tradicionalno predstavljaju glavni element božićnog dekora, figure anđela i snjegovića, drvene zvijezde, srebrne girlande, adventski vijenci i ostali prigodni blagdanski dekori uvijek su dobrodošli!

Kad je o kićenju božićnog drvca riječ, ukrase, boje kuglica i materijale važno je prvenstveno prilagoditi sebi i svojem ukusu, savjetuju u Lesnini. Crvena i zlatna boja standardna su dobitna kombinacija, premda su posljednjih godina u modi „jednobojne“ jelke, koje se ukrašavaju plavim, ljubičastim ili bijelim dekoracijama.

Svijećnjaci, svijeće, različite vrste zimzelenog bilja poput borovih grančica, božikovine i imele osvježit će prostor i unijeti blagdansku atmosferu. Stolnjaci u zlatnim i crvenim tonovima, setovi tanjura i čaša s božićnim motivima, zavjese prošarane zlatnim nitima ili jastučići s motivima božićnog drvca ili pahuljice, neke su od ideja koje možete vidjeti u centrima Lesnine ili na web shopu.