Modna dizajerica Marina Prevolšek predstavlja liniju ukrasnih jastuka

| Design |

Modna dizajnerica Marina Prevolšek pokrenula je liniju dekora  pod imenom Maion DecoR. Radi se o liniji koja će se razvijati u suradnji s dekoraterima i dizajnerima interijera, a unikatne kolekcije nastajat će po narudžbi i kroz personalizirani pritup svakom interijeru.

Tako je po prvi puta predstavljena linija ukrasnih jastuka „Color block“ od perforirane alcantare izvedenih u patchwork tehnici. Alcantara je idealna tkanina za ukrasne jastuke jer se lako održava, daje efekt mekog i udobnog, a vizualni dojam je vrlo moderan. Ova kolekcija namjenjena je modernim interijerima ali moguće ju je suprotstaviti i klasičnim prostorima. Koloristički se može izvesti po željama i potrebama klijenata.

Marina je do sada već napravila nekoliko mini kolekcija jastuka izvedenih u različitim tehnikama, od apliciranja, origamija te ručnog oslikavanja floralnim motivima.

Nakon 10-ak godina bavljenja modom i uz veliku ljubav i interes prema produkt dizajnu i dizajnu interijera, rodila se ideja o liniji jastuka. Linija će se s vremenom širiti na na ostale modne dodatke za životni prostor“ izjavila je dizajnerica prilikom predstavljanja  kolekcije. „Uživam u svakom segmentu rada odjevajući žene, a sada odjevajući i prostore“, istaknula je govoreći o svom dizajnerskom radu.

Ostatak kolekcije jastuka kao i prethodne kolekcije, moguće je pogledati na web stranici u kategoriji decor ili na facebook stranici Maion DecoR.