Louis Vuitton papirnate lutke za djevojčice

| Fashion |

Prošle je godine kultna francuska modna kuća Louis Vuitton započela suradnju s renomiranom stilisticom Kim Hersov koja je za zadatak dobila iskombinirati neke kultne ready-to-wear komade ove modne kuće s njihovom novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2013. godinu, a sve kako bi pokazali kako se komadi i iz starih kolekcija mogu izvući i dobro i zanimljivo iskombinirati.

Kako bi proslavili i obilježili ovu suradnju na kreativan i originalan način, Louis Vuitton se dosjetio odličnog marketinškog poteza i izbacio je remake nekadašnjih igrački za djevojčice, LV papirnate lutke.

LV papirnate lutke

Za one koji se ne sjećaju ovih igračaka iz prošlosti, papirnate lutke postoje već preko dvjesto godina i u svoje su vrijeme bile pravi hit. Mnoge su djevojčice odrasle uz ovu igračke na koju su sate i sate slagale razne odjevne kombinacije jer radi se o lutki koju možete obojati i uz koju sa strane dobijete raznu odjeću u koju se onda te lutke i odijevaju. Mnogi su kolekcionari diljem svijeta i dalje ludi za njima pa se tako mnoge vintage papirnate lutke i danas prodaju po ogromnim cijenama na aukcijama. .

LV papirnate lutke

Louis Vuitton je za ovu priliku izbacio četri stylinga koje je osmislila Kim Hersov, a modele odnosno lutke kao i kolekciju koja je zapravo ilustrirane verzija prave LV kolekcija s/s 2013 nacrtala je austalska ilustratorica Kerrie Hess. Ovu zanimljivu starinsku igračku za vašu djevojčicu ili pak za vas možete skinuti na Louis Vuitton stranici sami isprintati.

Louis Vuitton suradnja s Kim Hersov