Ljepotice preplavile casting za Dreft Fashion Week Zagreb

| Fashion |

Dizajneri Dreft Fashion Weeka Zagreb

Kada se na jednom mjestu nađe više od tristo prekrasnim manekenki i manekena, zna se kako je došlo vrijeme za Dreft Fashion Week Zagreb casting. Jučer su multimedijalni Hypo centar prepravile djevojke i mladići željni u svoj životopis upisati i prestižni događaj poput Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će se ove godine održati od 9. do 11. svibnja tradicionalno u Hypo centru.  

Modele koji će na pisti ovog modnog događanja predstaviti njihove kolekcije za sljedeću sezonu, jesen/zima 2013./14. birala su najpoznatija imena domaće modne scene Toni Rico, Ivana Popović i Mladen Grubić, Milena Rogulj, Ivančica Hrustić, Natalija Smogor, Kristina Burja, Maja Hrastinski, Ana Kujundžić, Zjena Glamočanin i pobjednica DFWZ natječaja za mlade dizajnere, Dreft Next Generation, Marica Pažanin koja će po prvi puta predstaviti svoju kolekciju na ovom cijenjenom događanju.

Dreft Fashion Week Zagreb casting - dizajneri i team
Dreft Fashion Week Zagreb casting - team

Kao što sva događanja Dreft Fashion Weeka Zagreb prolaze u ugodnom i opuštenom raspoloženju, tako je bilo i na castingu. Manekeni su jedva dočekali zasjati u najboljem svjetlu, a neki su morali čak pokazati i svoje kondicijske vještine kao što su sklekovi ili znanje riječi pjesama renomiranih hrvatskih izvođača. Ujedno manekenke su imale priliku provozati se sa službenim DFWZ vozilom – novim Golfom 7 te su upriličile pravi photo session