Kolijevka za najnježniji bebin san i miran odmor

| Design |

Oblikovana iz jedinstvene vune, „Little Nest“ kolijevka grli bebu kao zaštitna ljuska zbrinjavajući joj tako miran odmor. Zbog savršene jednostavne geometrije, 100% prirodnih materijala te suspenzivnog sustava iz jedinstvene točke, bebe mogu uživati ​​u nježnoj skrbi koja nalikuje onome što su doživjele prije njihovog rođenja. Kolijevka koju je kreirao mađarski dizajnerski studio O-bjekt design reagira na svaki potez i bebin pokret te ih umiruje s nježnim njihanjem.

Little Nest“ je rezultat ideje koja je nastala iz osobne motivacije – nakon niza noćnih buđenja i uspavljivanja djece, dizajner je odlučio napraviti kolijevku koja će pružiti najprirodnije uvjete za spavanje bez suvišnih dodataka.

"Little Nest"

Spuštene kolijevke koje više na kožnom remenju nisu potpuna inovacija: Egipćani su posjedovali samo takve kolijevke, a u Mađarskoj su prije nekoliko stotina godina majke voljele da im se kolijevke, nalik na korita zavezana kožnim remenjem, njišu pored njihova kreveta.

Oblik kolijevke ručno je izrađen od dva sloja Merino vune, a za njega je zaslužan majstor klobučar László Girardi (girardi.hu) s tradicionalnom tehnikom filcanja vune. Zbog sustava kožnog remenja i pripadajućeg ovjesa, dinamiku kretanja kolijevke najbolje karakterizira prirodna lakoća i fleksibilnost. Uz sve to, provedena su klinička ispitavanja koja su dokazala da je ovakav oblik kolijevke idealan za zdrav razvoj beba.

"Little Nest"